HE-SHI

He-Shi is het bekroonde, professionele merk zonneproducten dat snel en eenvoudig in gebruik is en mooie resultaten levert. Wilt U iedere keer opnieuw een onberispelijkgouden kleurtje? Dan bent U met de producten van HE-SHI aan het juiste adres*.

Geliefd bij schoonheid redacteuren en gebruikt door beroemdheden, heeft He-Shi bijval uit alle hoeken van de wereld! Bestel bij KyBeau uw product vandaag en geniet morgen al van uw nieuwe kleurtje*!

He-Shi – Tan Remover & Primer

Een luxueuze mousse die de teint verwijdert. Verrijkt met fruitzuren en –enzymen van druiven, passievrucht en ananas. Verwijdert zacht en effectief de teint in slechts 5 minuten zonder scrubben. Een zachte en gemakkelijke manier om de teint te verwijderen. De Primer bereidt de huid voor om een nieuwe he-shi zelfbruiner aan te brengen. Een infusie van witte nectarine en peer geeft het de huid een zalige geur.

He-Shi – Face & Body Tanning Gel

HE-SHI FACE & BODY TANNING GEL is ideaal voor de droge huid en bereikt direct een gouden kleurtje. Deze zeer hydraterende zelfbruinende gel gaat 7 – 10 dagen mee.

He-Shi – Gold Foaming Mousse

HE-SHI GOLD FOAMING MOUSSE is ideaal voor het verkrijgen van een instant medium gebronsde kleur.
Deze luxueuze Foaming Mousse is een zelfbruinende bronzer die 7 – 10 dagen blijft.
He-Shi Gold Foaming Mousse glijdt over de huid en wordt snel opgenomen door de ongelooflijk lichte, soepele en hydraterende textuur.

He-Shi – Express Liquid Tan

HE-SHI EXPRESS LIQUID TAN is een zelfbruinende bronzer die je een instant gouden kleur geeft die 7 – 10 dagen kan aanhouden Het product droogt snel op dankzij zijn ongelooflijk lichte, soepele en hydraterende textuur.

HE-SHI Dark Foaming Mousse

He Shi Dark Foaming Mousse heeft een luxueuze, fluweelachtige textuur die snel door de huid opgenomen wordt. 92% van de Glamour lezeressen gaven aan dat Dark Foaming Mousse ideaal is voor beginners.

He-Shi – 1 Hour Rapid Liquid Tan

Ontdek onze nieuwe en verbeterde formule van HE-SHI RAPID 1 HOUR LIQUID TAN. Het bruint met contact en geeft een instant gouden kleurtje. Het zorgt voor fantastische resultaten binnen het uur. Hierdoor kan iedereen zich een kleurtje aanschaffen zonder al te veel gedoe!

He-Shi – 1 Hour Rapid Liquid Mousse

He-shi Rapid 1 Hour Foaming Mousse, een must have voor de drukke selftanners! Een luxe mousse versie van de populaire Rapid 1 Hour Liquid Tan. Kies de kleur en bepaal zelf de intensiteit van het resultaat.

He-Shi – Day to Day Gradual Tan

HE-SHI DAY TO DAY GRADUAL TAN is ideaal voor een lichte teint.
Deze 3-in-1 lotion dringt makkelijk door in de huid en egaliseert je huidteint.
Geschikt voor het hele lichaam, inclusief het gelaat.

He-Shi – Overnight Hyaluronic Tan Balm

Een 3-in-1 tan voor het gelaat. Geeft de huid een lichte teint, hydrateert en voorkomt tekenen van veroudering. Doordrenkt met geurnoten van lavendel, witte jasmijn en violet om zowel lichaam als geest te kalmeren. Word wakker met een zachte, gehydrateerde huid en een subtiele glow!

He-Shi – Luxury Velvet Tanning Mitt

Ultrazachte mitt met een lotionbestendige barrière voor een streepvrije applicatie.
o Vlekkeloze applicator: exclusief ontwerp dat rond de pols past.
o Waterbestendig: langs de binnenkant een beschermende film om ervoor te zorgen dat er geen product op de handen terechtkomt.
o Dubbelzijdige fluwelen oppervlak: glad en zacht met aparte duim.
o Aanbevolen om met de hand uit te wassen met een zachte zeep.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.