WAT IS TRIAD FACIAL?

Triad Facial is een combinatie van drie behandelingen:

  1. Microdermabrasie om oude, dode huidcellen te verwijderen
  2. Laser toning om de collageenproductie te stimuleren
  3. Fruitzuurpeeling om de huid een frisse, jeugdige uitstraling en zachtheid te geven


Het resultaat van de combinatie van deze 3 behandelingen is een onmiddellijk zachtere, gezondere en frissere huid. Het geeft op langere termijn vele dermatologische anti-aging voordelen voor zowel man als vrouw*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Wat zijn de voordelen?

De Triad Facial behandeling geeft een onmiddellijke energieboost aan de huid en start tegelijkertijd een proces op van celverjonging en collageen productie. Bij regelmatige behandeling vermindert het de rimpels, grote poriën en hyperpigmentatie en geeft het de huid de natuurlijke gezonde tekstuur terug.

Het is de ideale behandeling voor mensen met weinig tijd die hun huid gezond willen houden met de hoogst effectieve niet-invasieve behandeling , dit zonder enig downtime na de behandeling.

Ervaringen

Katrien

Mijn huid straalt door de behandelingen bij Kelly! Ik kan de hydrafacial aanraden en haar peelings zijn ook fantastisch! Ervaren madam! De producten voor thuis verzorging zijn ook super goed!

Dorien

Zeer vriendelijke dame , geeft heel veel uitleg en duidelijke uitleg voor ze begint , stelt u echt op u gemak. Ik ben heel tevreden.

Veelgestelde vragen

Dit eiwitcomplex bindt zich aan bepaalde zenuwuiteinden en verhindert op deze manier de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Dit is geen verlamming, alleen maar een vermindering van de spierkracht, zodat het resultaat heel natuurlijk oogt*.
Tijdens een gesprek wordt de verwachting van de klant besproken met de mogelijke verbeteringen die dit spierontspannend middel teweeg brengen. De behandeling zelf gebeurt met een zeer dun naaldje. Verdoving is onnodig*.
4 dagen na de inspuiting begint het resultaat zichtbaar te worden. Het maximale effect is er na 2 weken*.
De behandeling neemt 10 minuten in beslag.
Het vermindert zowel de diepte als de lengte van de rimpel. U zult ‘normaal’ kunnen lachen en bewegen. De rimpels zijn verdwenen en de huid oogt ontspannen*.

De voornaamste cosmetische behandelingen die met dit middel worden uitgevoerd zijn de fronslijnen tussen de ogen, kraaiepootjes rond de ogen en voorhoofdsrimpels.

Het effect is tijdelijk want door de blokkade van de zenuwverbinding gaat de groei van nieuwe verbindingen gestimuleerd worden en uiteindelijk wordt deze nieuwe verbinding actief. Hierdoor komt de spieractiviteit terug en gaan de rimpels terug verschijnen*.
Het is aan te raden om de behandeling 2x per jaar te herhalen, zodat huidveroudering kan voorkomen worden. In het najaar en het voorjaar, met een tussenpauze van ongeveer 6 maanden. Dit geeft een grote tevredenheid en een goed resultaat gedurende het ganse jaar. Het is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren hoe lang het effect blijft bestaan en dit verschilt steeds van persoon tot persoon*.
Na de behandeling is het nodig om nog 2 uren rechtop te zitten en de behandelde spiergroepen te gebruiken, zodat het product zich optimaal kan verspreiden binnen de spier. Het behandelde gebied niet masseren gedurende die dag zodat het product goed ter plekke blijft.
Er bestaat in een aantal gevallen een positief neveneffect voor mensen die aan migraine lijden. Zij kunnen merken dat hun klachten na injectie met dit spierontspannend middel verminderen. Ook bij (plastische) chirurgie kan dit middel een rol spelen. Door vermindering van de spierkracht kunnen de resultaten geoptimaliseerd worden ; operaties verlopen makkelijker en littekens genezen fraaier. De spieren zijn altijd d.m.v. bindweefsel met de huid verbonden. Beweging van de spieren leidt tot beweging van de erboven liggende huid. Dit kan nadelig zijn voor een mooie genezing van littekens*.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?