Permanente
Laserontharing

Diodelaser
De nieuwe referentie op gebied van langdurige laserontharing !

Ben je het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen? U gaf het op elke keer opnieuw diezelfde marteling te ondergaan? Definitief ontharen is de oplossing! Laser ontharen is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt*.

De laser maakt definitief ontharen mogelijk, omdat hij gebruik maakt van een puls laserlicht die de melanine van de haartjes opwarmt, zodat die de hitte van het laserlicht naar de haarwortel geleidt. Deze absorptie zorgt ervoor dat de haarwortel wordt beschadigd. Door de wortel en de celstructuren van het haar te vernietigen, kan dit op de behandelde plaats niet meer groeien. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser*.

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Enkel haren in de groeifase (anagene fase) zijn gevoelig voor de lichtstraal.. Tussen elke behandeling is een periode van twee maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen gaan.
Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar, gemiddeld zijn dit 6 tot 8 behandelingen voor een langdurige ontharing*.

Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!
Zo is definitief ontharen eindelijk werkelijkheid geworden!
Met de komst van de laser techniek is ontharen nog nooit zo simpel, gemakkelijk en definitief geweest*!

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

WIE KOMT ERVOOR IN AANMERKING?

Met de jaren verandert onze huid. Ze begint fijne lijntjes en rimpels te vertonen, de elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Er kunnen soms pigmentvlekken en ontsierende vaatjes ontstaan. Het vetpercentage neemt af, wat met zich meebrengt dat het gezicht wat gaat invallen. De oogleden gaan wat doorzakken. Een deel heeft te maken met erfelijke eigenschappen die we van nature meekrijgen, maar een deel kunnen we ook zelf beïnvloeden door onze levensstijl aan te passen en door er een goede huidverzorging op na te houden, afgestemd op je huidtype en leeftijd*.

Diolaze brochure
Diolaze poster

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Zowel voor haar als hem

Bij KyBeau Cosmedisch Huidcentrum behandelen we net zo goed mannen als vrouwen. Bij mannen komen zowel rug, borstkast, buik als benen in aanmerking. Bij vrouwen behandelen we zowel de oksels, bikinilijn als benen.

Voor- en nafoto’s

Voor en na foto's laserontharing
Voor en na foto laserontharing behandeling

Ervaringen

Sofie

Kelly, is zeer zorgzaam en gaat heel vakkundig te werk. Kybeau is een echte aanrader.

MP

Een hele fijne ervaring, mooi uitgevoerd, rustig, sereen, een aanrader.

Veelgestelde vragen

Na de laserbehandeling is het resultaat niet meteen zichtbaar. Meestal ontstaat er na een paar minuten een rode papel rond de haarfollikel, wat aangeeft dat er veel hitte is ontwikkeld. De haartjes zitten los in de haarzakjes en kunnen gemakkelijk met een pincet worden uitgetrokken.

Na twee tot drie weken wanneer de epidermis wordt vernieuwd, zullen de haartjes vanzelf uitvallen. Gedurende deze periode lijkt het alsof de haartjes nog groeien, maar in werkelijkheid worden ze naar boven gedrukt door de epidermis.

Omdat de lichtenergie wordt opgenomen door de pigmenten melanine en hemoglobine, hangt de pijn af van de concentratie melanine aanwezig in de epidermis en de haartjes. Mensen met een donkere huid of personen met dikke, donkere haren zullen dus gevoeliger reageren op de behandeling. Een verdoving blijkt meestal niet nodig en de meeste patiënten vinden de pijn mild of zelfs afwezig.

Alleen groeiende haartjes kunnen worden behandeld. Het aantal groeiende haartjes varieert van 10 tot 70% afhankelijk van de plaats op het lichaam. De duur van de groeicyclus is eveneens variabel. Om vrijwel alle haartjes te verwijderen, volstaan voor de meeste personen acht sessies, met twee tot drie maanden tussen elke behandeling.

Om een te grote huidabsorptie te vermijden, is het belangrijk dat de huid niet gebruind is op het moment van de ontharing. Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden gewaxt of uitgetrokken. Wel mag er worden geschoren.

De diodelaser die we bij KyBeau gebruiken werkt – in tegenstelling tot een conventioneel IPL (Intense Pulsed Light) of lichtflitstoestel door – niet met lichtflitsen. Deze nieuwste manier van permanente ontharing met de diodelaser biedt dan ook een heleboel voordelen* :

  • geen rendementsverlies
  • werkt met veel hogere energie
  • minder pijnlijk door de speciale koeltip
  • minder behandelingen nodig
  • garantie op constante en betere kwaliteit
  • blijvend resultaat


Deze methode is CE- en FDA-goedgekeurd als effectieve permanente ontharing!

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?