Carbon (Hollywood) peel

Carbon peel herstelt de huid en vermindert tekenen van veroudering

WAAROM CARBON OF HOLLYWOOD PEEL?

Op zoek naar een behandeling die de huid helpt te herstellen en de tekenen van veroudering tegen gaat? Dan is een carbon peeling, ook wel Hollywood
peel genoemd, de ideale behandeling voor jou.

Deze zachte behandeling is voor de meeste huidtypes mogelijk en is de ideale manier om snel een frisse uitstraling te verkrijgen. De carbon peeling zorgt voor een egale huid, vermindert pigmentvlekken, rimpels en acne littekens.

Over de behandeling

De energie van de laser werkt op verschillende manieren. De melanine (pigmentatie) in de cellen wordt op een natuurlijke manier afgebroken waardoor de huid egaler wordt. Nadien warmt de huid in de diepte op waardoor er en samentrekking en collageenstimulatie zal plaatsvinden. Dit proces helpt bij het exfoliëren van dodo huidcellen, het verminderen van verstopte poriën en verbeteren van huidtextuur.

De behandeling omvat het aanbrengen van een dun laagje carbon lotion op het gelaat, de zachte verhitting van de carbon lotion en de huid, en ten slotte de snelle picoseconde behandeling die helpt uw huid te exfoliëren en te revitaliseren.
Een licht tintelend en warmte gevoel kan ervaren worden, de behandeling wordt doorgaans als niet pijnlijk ervaren. De carbon peeling is een procedure zonder sociaal verlet, dagelijkse activiteiten kunnen direct terug hervat worden.

Sessies

De Hollywood Peel is een zachte behandeling met vrijwel meteen zichtbare resultaten. De behandeling is dan ook geliefd door vele sterren (wordt daarom ook de Hollywood Peel genoemd) door het snelle zichtbare resultaat zonder sociaal verlet. Een Carbon Peeling kan hierdoor dan ook al na 4 weken herhaald worden indien nodig.

Waarom de picoplus?

KyBeau streeft ernaar om haar klanten de meest resultaatgerichte behandeling op maat aan te kunnen bieden. Niet enkel scholen we ons daarom constant bij om mee te zijn met de laatste trends en technieken, we proberen ook op het vlak van technologie met de beste toestellen en producten op de markt te werken op vlak van medische esthetica.

Daarom heeft KyBeau recent geïnvesteerd in de aankoop van een nieuwe hoogtechnologische laser van Lutronic.

De PicoPlus is het laatste nieuwe en meest geavanceerde apparaat van de Lutronic Corporation. De PicoPlus krijgt de benaming “The Extended Platform” omwille van zijn uitgebreide klinische indicaties en toepassingen in vergelijking met eerdere soortgelijke apparaten die momenteel op de markt bestaan.

De reden waarom KyBeau gekozen heeft voor deze supermoderne laser is omdat het toestel bekend staat omwille van zijn prachtige resultaten in combinatie met het feit dat er geen down-time is na de behandeling. En zeg nu zelf … “Wie wil er nu niet gaan voor prachtige resultaten zonder het nadeel van enkele dagen een rode en gevoelige huid te hebben?”.

De nieuwe uitgebreide behandelingen die mogelijk zijn met dit toestel maakt het voor de patiënten zeer interessant om allerhande problemen aan te pakken op een efficiënte manier en met veel minder irritatie (down-time) achteraf.

Ervaringen

Katrien

Mijn huid straalt door de behandelingen bij Kelly! Ik kan de hydrafacial aanraden en haar peelings zijn ook fantastisch! Ervaren madam! De producten voor thuis verzorging zijn ook super goed!

Elke

Kelly is een zeer vriendelijke en toffe dame die weet waar ze mee bezig is. Ze bied je steeds een behandeling op maat van je huid. Ze staat je ook met raad en daad bij. Zeer professioneel en goede salon. Ik ben zeer tevreden 🙂 #eenaanrader

Veelgestelde vragen

De Carbon peel kan het heel jaar worden uitgevoerd

De behandeling wordt meestal al nie pijnlijk ervaren. Je ervaart hooguit een tintelend gevoel en lichte opwarming van de huid.

Een carbon peeling is een zachte behandeling die de huid niet aantast. Je kan gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van een carbon peeling is 175€

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?