WAT IS LIPLASE?

Volle lippen zonder fillers te gebruiken? Het kan met onze LipLase™ behandeling! Met deze behandeling geven we de lippen een vollere uitstraling. Dit doen we met een laserbehandeling die de collageen aanmaak stimuleert. We behandelen hierbij zowel de binnenkant als de buitenkant van de lippen. We gebruiken geen naalden en je ervaart geen down-time van deze behandeling.

Ervaringen

Sofie

Kelly, is zeer zorgzaam en gaat heel vakkundig te werk. Kybeau is een echte aanrader.

MP

Een hele fijne ervaring, mooi uitgevoerd, rustig, sereen, een aanrader.

Veelgestelde vragen

Om volumeverlies tegen te gaan wordt er bij de LipLase™ een laser gebruikt om de diepere huidlagen te verhitten zodat de collageenproductie wordt gestimuleerd. We behandelen de lippen aan de binnen- en buitenkant zodat we de collageenproductie van beide kanten maximaal kunnen stimuleren. Daarnaast behandelen we ook de huid rondom de lippen. Dit alles bij elkaar zorgt voor vollere lippen en een strakke huid rondom de lippen. De LipLase™ behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is niet pijnlijk.

Na 3 tot 5 behandelingen kun je het beste resultaat verwachten. Naar verloop van tijd kun je de behandeling herhalen om de lippen weer wat extra volume te geven

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?