KyBeau – Cosmedisch Huidcentrum te Ham

COSMEDISCH HUIDCENTRUM

KyBeau is geen typisch schoonheidsinstituut, onze dienstverlening gaat veel verder dan dat. Noem het gerust een Cosmedisch Huidcentrum, want ik werk met geavanceerde medisch apparatuur en resultaatsgerichte producten. Onze voornaamste focus is het behandelenen en verbeteren van jouw huid op een professionele en persoonlijke manier en met wetenschappelijke benadering. Omdat elk huidtype uniek is, stellen we samen met jou een behandelplan op dat gericht is op de verbetering van jouw huid.

Verder help ik jou graag met de behandeling van diverse huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, acné, rosacea of couperose. Je kan bij mij terecht voor het verwijderen van tattoos, permanente ontharing en anti-aging behandelingen,.

Wie ben ik?

Ik ben Kelly Boons en heb meer dan 25 jaar expertise opgebouwd op vlak van huidverbeterende, cosmetische en esthetische behandelingen. Om mijn kennis en passie up to date te houden, volg ik diverse cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland.Wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en toegewijde opvolging. Jouw huid is bij mij dus in goede handen.

KyBeau staat garant voor kwaliteit en resultaat op het vlak van behandelingen om huidveroudering tegen te gaan en de huid weer gezond te maken of in conditie te houden.

Bij ons kan U rekenen op een deskundig behandelplan en een eerlijk productadvies. Elk behandelplan wordt specifiek afgestemd op uw huidconditie en persoonlijke wensen én u ontvangt van ons deskundig productadvies voor thuis. Want dagelijkse huidverzorging draagt bij aan het gewenste resultaat. Ontdek vandaag nog de transformatie die moglijk is, en vertrouw op onze jarenlange ervaring. Bent U ook benieuwd naar onze aanpak? Maak een afspraak voor een intakegesprek, dan bespreken we vrijblijvend uw wensen. Bel 013 – 67 00 76. Graag tot binnenkort!

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?