Tattoo & PMU verwijdering

STATE-OF-THE-ART LASER TATTOO VERWIJDERING

Heeft U spijt van een tattoo die U in het verleden heeft laten zetten en wil U deze liever weg? Heeft U permanente make-up laten zetten, maar bent U niet tevreden over het resultaat? Dan is de nieuwste generatie Lutronic PicoPlus laser dé oplossing* !

Deze laser is ideaal voor het verwijderen van een tattoo en permanente make-up pigmenten in de huid. De laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoo en pigmentvlekken*

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Welke indicaties pakt de PicoPlus aan?

Wat is een PicoPlus laser?

De PICOPLUS laser is speciaal ontwikkeld om tattoo’s en ongewenste pigmentatie te verwijderen. Open poriën worden aangepakt en de huidtextuur wordt verbeterd. De verouderende huid klaart op en verjongt.

PicoPlus melasma behandeling

Door de veelzijdigheid van dit toestel, de meerdere golflengtes en pulse controle levert de PicoPlus laser op een veilige manier energie onderhuids af waardoor de ophoping van melasma pigmentatie afbreekt.

Hoe werkt een picolaser?

Door de pulsduur te verkorten van een nanoseconde naar een picoseconde en door het verhogen van de energie, ontstaat er een mechanische reactie. De mechanische reactie (schokgolf) verpulvert de inktdeeltjes in de tatoeage in vele malen kleinere deeltjes dan voorheen mogelijk was met een Q-switched laser, Yag-laser of Ruby-laser. Het lichaam kan die hele kleine inktdeeltjes veel sneller op een natuurlijke wijze afvoeren. Daarnaast hebben de Picolasers het voordeel dat er door de mechanische energie bijna geen warmte meer in de huid waarneembaar is en hierdoor is de kans op verbranding van de huid of pigmentverschuivingen te verwaarlozen. Dit resulteert in een veel kortere herstelperiode en dus ook verwaarloosbaar sociaal verlet (downtime).

Verschil traditionele en
PicoPlus laser

Traditionele laser

Traditionele lasers laten grote fragmenten achter en daardoor zijn er meerdere behandelingen nodig en het resultaat is minder effectief.

Picoplus laser

De Picosecond pulse breekt pigment veel effectiever af zodat het lichaam makkelijker de fragmentjes veel makkelijker kan afvoeren. Dit resulteert in minder behandelingen die nodig zijn en een huid die eruit ziet als vernieuw weefsel.

Pic Toning

Gedurende een pico toning behandeling stimuleert de energie van de laser uw huidcellen om uw het natuurlijke herstelkrachten van uw lichaam terug te activeren en het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Een Pico toning behandeling kan ongewenste pigmentvlekken terug verlichten van kleur en kan de teint and textuur van de huid verbeteren, wat gaat leiden tot een helderdere en jongere look.

Wat mag je verwachten?
De Pico toning behandeling is een zachte, effectieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypes.

De Pico tattoo verwijdering voelt pijnlijker aan en je kan het gevoel tijdens de laserbehandeling het best vergelijken met een elastiekje dat tegen je huid vliegt.

Voor- en nafoto’s

Ervaringen

Jeffrey

Weet waarover ze spreekt wat betreft het verwijderen van een tattoo. Ik ben zeer benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, ik heb er een goed oog in. Kelly is ook toffe dame.

Sofie

Kelly, is zeer zorgzaam en gaat heel vakkundig te werk. Kybeau is een echte aanrader.

Veelgestelde vragen

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid en soort pigment dat er gebruikt werd. Zachte tattoo’s met veelschaduw bevatten meestal weinig inkt en het zou kunnen dat je na enkele behandelingen al een heel mooi resultaat verkrijgt. Donker geplaatste tattoo’s bevatten meer inkt en hebben meestal tussen de 6 à 10 behandelingen nodig. Men kan dit niet heel precies voorspellen. Tussen elke behandeling zit een genezingsproces van 4 tot 8 weken.
  • Uniek immuunsysteem: De ene mens is sneller over een griep dan de andere, dat is omdat elk immuunsysteem anders reageert. Het lichaam breekt de tattoo af in haar eigen tempo.
  • Kleur van het pigment: Donkere kleuren reageren snel op de behandeling. Lichtere kleuren daarentegen hebben meerdere behandelingen nodig.
  • Type inkt: Er zijn wel 100 verschillende typen inkt en tattoo inkt is niet aan regels gebonden.
  • Diepte van de tattoo: Professionele tattoo’s zijn vaak dieper gezet dan amateur tattoo’s. Hoe dieper de inkt in de huid zit hoe meer behandelingen je nodig hebt.
Pijn is relatief en zal door iedere persoon anders ervaren worden. De pijn is te vergelijken met een elastiekje dat op de huid terecht komt.
Na de behandeling is de huid rood en gezwollen. Dit verdwijnt na enkele dagen. De korstjes vallen er na een week vanzelf af. Het is belangrijk dat de behandelde tattoo beschermd wordt tegen UV licht om (tijdelijke) pigmentstoornissen te voorkomen.
We adviseren om de eerste 48 uur zo weinig mogelijk water te gebruiken op de plaats en geen sauna. 4 weken uit de zon blijven en 3x daags helende zalf aanbrengen.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?