Gold Toning

Acné-roodheid
verwijderen

WAT IS GOLD TONING?

Gold toning is dé meest efficiënte, pijnloze, snelle en gemakkelijke behandeling voor erythema (kleurverandering van de huid) en acne. Het helpt niet alleen de roodheid die met acne gepaard gaat te verminderen, maar het vermindert ook de ontstekingsreactie doordat het de abnormale vasculaire toestand waarin de huid zich bevindt gaat herstellen door middel van de fotobiomodulaire effecten van de laser.

Wat veroorzaakt roodheid?

Acne is één van de meest voorkomende dermatologische aandoeningen, die niet enkel adolescenten treft, maar ook bij volwassenen op bijna elke leeftijd kan optreden. Vele factoren kunnen een rol spelen bij het voorkomen van ance (stress, dieet, voeding, ziekten, … en de ernst van de opstoot kan variëren van een paar mee-eters en pukkels tot een volledig gelaat of rug die vol staat met ontstoken puisten.

Tijdens een opstoot van acne gaat er zich ook roodheid (erythema) rond de folliculaire openingen manifesteren. Het frustrerende hieraan is dat die roodheid nog veel langer kan blijven aanhouden dan de acne zelf.

Wat is het nut van het behandelen van roodheid die blijft na acne met de laser?

Patiënten willen niet enkel de actieve letsels die acne met zich meebrengt laten genezen wanneer ze zoeken naar een dermatologische behandeling, ze willen ook hun onzuivere huid terug laten ophelderen. Afhankelijk van de ernst van de acne betekent dit voor de meeste patiënten een periode van maanden van wachten vooraleer de roodheid begint te verdwijnen. Gedurende deze periode gaat men dan met behulp van make-up of andere fond-de-teints de roodheid proberen te verbergen, maar voor de meesten van deze patiënten blijft het een onaangename herinnering aan de acne die hen zolang teisterde.

Soorten behandelingen

Nu is er met de Gold Toning behandeling een pijnloze, zeer snelle, veilige en gemakkelijke laser procedure die de roodheid van de acne die normaal gezien nog maanden zou blijven aanhouden gaat oplossen.

Ervaringen

Sofie

Kelly, is zeer zorgzaam en gaat heel vakkundig te werk. Kybeau is een echte aanrader.

MP

Een hele fijne ervaring, mooi uitgevoerd, rustig, sereen, een aanrader.

Veelgestelde vragen

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

In de komende 24 uur na de behandeling mag de Skinfuse lift HG extra worden aangebracht voor de nodige hydratatie. De volgende 24 uur breng je de Skinfuse RESCUE crème aan. Deze crème helpt de huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn.

4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na 1 maand, na 6 maanden was dit verhoogd na een verbetering van 90%.

Bij een behandeling gericht op huidverjonging wordt een minimum van 3 behandelingen geadviseerd. Bij een behandeling van acnélittekens en andere intensere indicaties, worden 6 behandelingen geadviseerd.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?