Micro-
dermabrasie

Microdermabrasie

WAT IS MICRODERMABRASIE?

WAT IS MICRO-
DERMABRASIE?

Microdermabrasie is een oppervlakkige peeling van de hoornlaag. De huid wordt zeer diep gereinigd d.m.v een onverslijtbare diamantschijf. De nieuwe ‘levende huid’ die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en is in staat om voedingsstoffen gemakkelijker op te nemen. Microdermabrasie bevordert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor fijne lijntjes verdwijnen*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Microdermabrasie …

Micro-
dermabrasie …

Ervaringen

Greta

Kelly weet goed welke behandelingen geschikt zijn voor je huid, legt uit welke behandeling ze doet, een zacht aangenaam lieve persoon, steeds tevreden van het resultaat een echte aanrader.

Elke

Kelly is een zeer vriendelijke en toffe dame die weet waar ze mee bezig is. Ze bied je steeds een behandeling op maat van je huid. Ze staat je ook met raad en daad bij. Zeer professioneel en goede salon. Ik ben zeer tevreden 🙂 #eenaanrader

Veelgestelde vragen

Al vanaf 20 jaar worden huidcellen trager vernieuwd. Dat maakt de huid doffer en dunner. Bovendien gaan de huidstructuren die uw huid strak houden (collageen en elastine) zich ontspannen en elasticiteit verliezen. Daardoor ontstaan rimpels en gaat de huid uitzakken*.

Gefractioneerde energie is een beproefde techniek die het uitzicht van de ouder wordende huid aanzienlijk verbetert. Fractora gebruikt een matrix van micropennen om de huid te vernieuwen en levert uitstekende resultaten zonder dat de patiënt moet herstellen*.

RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen te verstevigen, het uitzicht van rimpels te verbeteren en de huid te vernieuwen op een zachte, fractionele manier en de teint en huidtextuur te verbeteren zodat u er stralender uitziet*.

Fractora is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode en bruine huidvlekken vertonen. De gebieden die het vaakst behandeld worden zijn het onderste en bovenste ooglid, lachlijnen, voorhoofd, kaken, mond en nek*.

Ja, een esthetisch specialist kan Fractora gebruiken in dezelfde behandelingssessie of een paar dagen na andere behandelingen*.

>Hoe lang na een behandeling kan ik weer make-up aanbrengen ?

Make-up kan normaal gezien 1 tot 2 dagen na de behandeling aangebracht worden. Het is normaal dat patiënten enkele dagen na de behandeling minuscule korstjes en een lichte roodheid opmerken die 1 tot 2 weken kunnen aanhouden*.

Maar KyBeau werkt met minerale make-up van JaneIredale die perfect aansluit bij onze behandelingen en die vrijwel meteen na een behandeling aangebracht kan worden. Deze make-up is zacht voor de huid en bevat bovendien voedende werkingsstoffen en zonnebescherming.

Patiënten moeten het behandelde gebied vochtig houden en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht vermijden*.

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Patiënten hebben gewoonlijk 1 tot 4 Fractora-sessies nodig*.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?