WAT VERSTAAN WE ONDER ANTI-AGING?

Rimpels, kraaiepootjes, pigmentvlekken, couperose, wallen, droge huid, een doffe huidteint, verslapte huid, enz … We willen allemaal op een mooie manier ouder worden zonder dat we met deze ouderdomsverschijnselen te maken hoeven te krijgen, maar weten niet altijd wat we eraan kunnen doen om dit tegen te gaan.

Waarschijnlijk heeft u al wel eens een potje dagcrème of nachtcrème gekocht in de winkel en uitgeprobeerd, maar merkt u weinig verschil. En een medische ingreep vindt U toch net iets té drastisch. Toch zijn er een heleboel oplossingen om uw huid er stralend en fris uit te laten zien. Op tijd starten met cosmetische behandelingen, het juiste advies en de juiste producten gebruiken om uw huid te verzorgen zijn slechts enkele tips die ervoor kunnen zorgen dat uw huid in optimale conditie blijft en u er jonger blijft uitzien*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Wat maakt dat we er ouder uit gaan zien?

Met de jaren verandert onze huid. Ze begint fijne lijntjes en rimpels te vertonen, de elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Er kunnen soms pigmentvlekken en ontsierende vaatjes ontstaan. Het vetpercentage neemt af, wat met zich meebrengt dat het gezicht wat gaat invallen. De oogleden gaan wat doorzakken. Een deel heeft te maken met erfelijke eigenschappen die we van nature meekrijgen, maar een deel kunnen we ook zelf beïnvloeden door onze levensstijl aan te passen en door er een goede huidverzorging op na te houden, afgestemd op je huidtype en leeftijd*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Wat kun je tegen huidveroudering doen?

Een goede huidverzorging die bij jouw huidtype en leeftijd past is onontbeerlijk om er steeds fris uit te zien en het verouderingsproces tegen te gaan.

Bij KyBeau gaan we de verouderingsverschijnselen tegen en proberen we de tijd te doen stilstaan.

Een vrijblijvende huidanalyse en het juiste advies is van groot belang bij de uiteindelijke keuze van een behandeling en zorgt achteraf voor een optimaal resultaat zodat u die frisse uitstraling weer terugkrijgt*.
Een correcte huidanalyse vraagt niet enkel om jarenlange ervaring, maar ook om wetenschappelijk en medisch ondersteunde bevindingen. 

Klik hier om een huidanalyse in te plannen.

Aan je gezichtsvorm, huidtype en botstructuur kan je weinig veranderen, maar je levensstijl bepaal je zelf en die is zeker zo belangrijk in het tegengaan van het verouderingsproces.

We hebben hieronder een aantal factoren opgesomd met betrekking tot onze levensstijl die een bepalende factor zijn bij het verouderingsproces*:

Slaap en stress
Voldoende slaap zorgt ervoor dat je lichaam uitgerust is en geeft je huid tijd om te herstellen en er fris uit te zien. Stress moet je zoveel mogelijk vermijden want dat zorgt dan weer voor aftekening op je gezicht*.

Afwisselend voedingspatroon
Een gevarieerde voeding is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor je uiterlijk want ze bevat voldoende vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat je huid, haren en nagels er goed blijven uitzien. Voeding die rijk is aan anti-oxidanten bijvoorbeeld gaat ervoor zorgen dat de vrije radicalen (deeltjes die schade toebrengen aan je lichaam) op een natuurlijke manier bekampt worden*.

Zon
Een bruine teint en lekker in de zon liggen zijn over het algemeen heel gegeerd in onze maatschappij, maar ze kunnen op lange termijn gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Zo spelen de UVA en UVB stralen van de zon een belangrijke rol bij de huidveroudering*.

  • UVA stralen zorgen voor een extra afbraak van elastine en gaan meer rimpelvorming veroorzaken.
  • UVB stralen worden grotendeels geabsorbeerd door onze huid en vormen een belangrijke risico op huidkanker.


Utraviolette straling kan dus veel schade toebrengen aan de huid:

  • Het speelt een rol in het ontstaan van bruine zonnevlekken, vooral op de handen en het gelaat.
  • Huid die regelmatig aan de zon blootgesteld wordt is gevoeliger voor ouderdomswratten.
  • Zon kan ook zorgen voor het verergeren van couperose.
    Daarom adviseren we ook steeds om de huid goed te beschermen tegen de zon en een zonneproduct te gebruiken met een hoge beschermingsfactor.


Bewegen
Voldoende beweging zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en houdt je spieren in vorm (ook de gezichtsspieren). Maar zoals met de meeste dingen geldt ook hier dat overdrijven een negatief effect heeft op de huidveroudering want door teveel lichaamsbeweging ga je er mager uitzien en gaat je gezicht er ingevallen uitzien en vormen er zich groeven*.

Rookgedrag
Dat roken schade toebrengt aan de huid is algemeen geweten, maar hoe groot het effect van roken op de huidveroudering is, hangt af van de leeftijd, het aantal jaren dat iemand al rookt en hoeveel sigaretten hij of zij per dag rookt. Vrouwen zouden gevoeliger zijn voor die effecten dan mannen. De typisch bleke, doffe en wat grijzige teint van iemand die veel rookt is vooral toe te schrijven aan een fenomeen dat men vasoconstrictie noemt, dat is de vernauwing van de bloedvaten. De rode bloedcellen hebben daardoor moeite om zich een weg erdoorheen te banen en de zuurstof tot bij de bovenste lagen van de huid te brengen*.

Afslanken/Dieet
De meesten onder ons kennen het allemaal: we hebben een paar kilootjes teveel en willen die meteen terug kwijt door te gaan diëten. Maar let op dat je hierin niet overdrijft want te mager doet er ouder uitzien dan dat je bent. Het jojo-effect dat vaak gepaard gaat met diëten zorgt er dan weer voor dat de huid eerst uitrekt en dan weer moet inkrimpen en naarmate we ouder worden zal het proces van huidverstrakking moeizamer beginnen verlopen. Vermijd ook niet alle vetten uit je voeding want een gezonde huid heeft juist gezonde vetten (vis, noten, avocado, zaden, lever) nodig om soepel en elastisch te blijven*.

Soorten behandelingen

KyBeau maakt gebruik van verschillende technieken om de veroudering van de huid tegen te gaan. Afhankelijk van de specifieke problemen kiezen we voor één van onderstaande technieken of combineren we verschillende methodes om een beter resultaat te bekomen* :

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Fractora laserbehandeling

KyBeau maakt gebruik van verschillende technieken om de veroudering van de huid tegen te gaan. Afhankelijk van de specifieke problemen passen we een combinatie van verschillende methodes toe* :

Lees meer

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Fractora-Firm

Is een klinisch geavanceerde huidbehandeling die uw huid revitaliseert en vernieuwt, waardoor u weer stralend door het leven gaat.

Lees meer

Microdermabrasie behandeling

Is een oppervlakkige peeling van de hoornlaag. De huid wordt zeer diep gereinigd d.m.v. een onverslijtbare diamantschijf.

Lees meer

Hydrafacial

HydraFacial is een hydradermabrasie behandeling waarin de huid een peeling ondergaat met vloeistoffen.
De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden.

Lees meer

Hollywood Peel

Op zoek naar een behandeling die de huid helpt te herstellen en de tekenen van veroudering tegen gaat? Dan is een carbon peeling, ook wel Hollywood peel genoemd, de ideale behandeling voor jou. Deze zachte behandeling is voor de meeste huidtypes mogelijk en is de ideale manier om snel een frisse uitstraling te verkrijgen. De carbon peeling zorgt voor een egale huid, vermindert pigmentvlekken, rimpels en acne
littekens.

Lees meer

Huidveroudering verminderen

Met de jaren verandert onze huid. Ze begint fijne lijntjes te vertonen, de elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Er kunnen soms pigmentvlekken en ontsierende vaatjes ontstaan. Bij Kybeau gaan we deze verouderingsverschijnselen tegen door verschillende mogelijkheden aan te bieden aan onze klanten voor huidverjonging, rimpelbehandeling en anti-ageing*.

Lees meer

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Triad facial

Is een combinatie van 3 behandelingen: Microdermabrasie, Laser toning en fruitzuurpeeling. De combinatie zorgt ervoor dat u onmiddellijk een zachtere, gezondere en frisse huid heeft.

Lees meer

Spieronstpannende injecties en rimpelvullers

Wenst u snel resultaat te boeken, maar stoort u zich aan die kraaiepootjes of diepere rimpels op het voorhoofd?
Dan zijn spierontspannende injecties en rimpelvullers de oplossing. Ze hebben beide een specifieke werking en bieden ook een specifieke oplossing voor de meeste rimpel problemen.

Lees meer

SkinPen

Met medische micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

Lees meer

Esthetische peelings

Een esthetische peeling is een techniek om rimpels, huidoneffenheden en huidproblemen te verminderen.

Lees meer

Ervaringen

Greta

Kelly weet goed welke behandelingen geschikt zijn voor je huid, legt uit welke behandeling ze doet, een zacht aangenaam lieve persoon, steeds tevreden van het resultaat een echte aanrader.

Elke

Kelly is een zeer vriendelijke en toffe dame die weet waar ze mee bezig is. Ze bied je steeds een behandeling op maat van je huid. Ze staat je ook met raad en daad bij. Zeer professioneel en goede salon. Ik ben zeer tevreden 🙂 #eenaanrader

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?