THERMISCHE HUIDVERJONGING

THERMISCHE HUID-
VERJONGING

Een gladde, zuivere en strakke huid geeft u het zelfvertrouwen om de dag te trotseren. Naarmate we ouder worden, wordt de huid echter minder elastisch en doen plooien en rimpels ons er ouder uitzien dan we ons voelen*.

Fractora:Firm is een klinisch geavanceerde huidbehandeling die uw huid revitaliseert en vernieuwt, waardoor u weer stralend door het leven gaat*.

Vraag meer informatie en ervaar de kracht van huidcontractie op basis van radiofrequentie.
Een natuurlijke en effectieve oplossing om tekenen van ouderdom tegen te gaan.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Wat is Fractora Firm?

Fractora Firm is een radiofrequentietechniek die contracties opwekt tot in de diepste lagen van de huid. Radiofrequentie-energie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en doet de huidlagen samentrekken zodat uw huid strakker wordt*.

Fractora firm brochure

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Voor- en nafoto's fractora firm behandeling

Ervaringen

Dorien

Zeer vriendelijke dame , geeft heel veel uitleg en duidelijke uitleg voor ze begint , stelt u echt op u gemak. Ik ben heel tevreden.

Noortje

Kelly is heel vriendelijk en ze stelt je meteen gerust. Bovendien weet ze goed waar ze over spreekt. Ze geeft je een deskundige uitleg over de door jou gekozen behandeling. Aanrader A+++

Veelgestelde vragen

Fractora:Firm vloeit voort uit de ontwikkeling en het klinische succes van de specifieke A.C.E.-technologie (Achieve, Control, Extend). A.C.E.-technologie brengt de radiofrequentie-energie tot diep in de huid zodat elke zone de juiste behandeling krijgt. Dat maximaliseert het effect en verzekert een consistent resultaat*.

Mensen die op zoek zijn naar een non-invasieve behandeling voor hun teint, oneffenheden en een lifting met een natuurlijk uitziend resultaat, kunnen baat hebben bij Fractora:Firm. Volgens patiënten maakt Fractora Firm hun huid zachter en vermindert het hun rimpels. Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren*.

Op het gelaat kan Fractora:Firm een uitzakkende huid behandelen of het gebrek aan huiddefinitie corrigeren in bepaalde gebieden zoals voorhoofd, kraaienpoten, bovenste en onderste oogleden, nasolabiale plooien, dubbele kin, lachlijnen en nek. Ook de armen (vleermuisarmen), buik en andere lichaamsdelen die mogelijk contractie nodig hebben, kunnen worden behandeld*.

Fractora Firm gebruikt een uiterst nauwkeurige technologie voor een veilige en efficiënte huidbehandeling die nagenoeg pijnloos is en waarvan u niet hoeft te herstellen. Na elke sessie kan het behandelde gebied wat roodheid vertonen die na enkele uren verdwijnt*.
Het is aanbevolen om gedurende zes weken wekelijkse sessies uit te voeren. Mensen met milde doorhangende huid hebben mogelijk minder sessies nodig waarbij de behandelingen meer verspreid worden. De planning wordt opgesteld aan de hand van een medische voorafgaande evaluatie*.

Ja, Fractora Firm kan gebruikt worden in combinatie met de meeste laserbehandelingen, gelaatsbehandelingen, injecties en/of rimpelvullers. Neem contact op met uw esthetisch specialist als u overweegt om Fractora Firm te combineren met andere behandelingen.

De meeste Fractora Firm-patiënten combineren Fractora Firm met Fractora Resurfacing voor een reeks behandelingen die FracTotal Facial heet. FracTotal Facial is een ultra-efficiënte huidvernieuwingsbehandeling die alle gelaatsproblemen kan corrigeren, zoals huidlaxitas, een oneffen teint, een oneffen huidtextuur, rimpels en pigmentatie. Als u uw pigmentatie en teintproblemen wilt laten behandelen in dezelfde sessie als Fractora Firm, dan kan FracTotal Facial uitkomst bieden*.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?