Fractora

De meeste fractionele huidvernieuwingsproducten pakken slechts één of twee symptomen van een ouder wordende huid aan. Sommige producten zijn geschikt om rimpels te behandelen, en andere om de textuur of huidteint te verbeteren. Fractora is uw antwoord op een brede waaier symptomen van een verouderende huid, en dat in één behandeling*.

Met Fractora verbetert u fijne of diepe lijnen, textuur, een onregelmatige teint, bloedvaten en roodheid in één enkele sessie. Fractora verstevigt uw huid en vervangt twee, drie of zelfs vier verschillende technologieën*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

WAT IS FRACTORA?

Fractora fractionele huidverjonging en -vernieuwing is een effectieve behandeling die de effecten van een ouder wordende huid vertraagt en de huid herstelt. U voelt zich niet alleen jonger, u ziet er ook jonger uit*.

Fractora poster (ENG)
Fractora brochure (ENG)

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Voor- en nafoto's fractora behandeling

Ervaringen

Greta

Al verschillende behandelingen gehad, altijd met nodige uitleg, correct, geruststellend, een top vrouw

Annita

Zeer professioneel en aangenaam

Veelgestelde vragen

Al vanaf 20 jaar worden huidcellen trager vernieuwd. Dat maakt de huid doffer en dunner. Bovendien gaan de huidstructuren die uw huid strak houden (collageen en elastine) zich ontspannen en elasticiteit verliezen. Daardoor ontstaan rimpels en gaat de huid uitzakken*.

Gefractioneerde energie is een beproefde techniek die het uitzicht van de ouder wordende huid aanzienlijk verbetert. Fractora gebruikt een matrix van micropennen om de huid te vernieuwen en levert uitstekende resultaten zonder dat de patiënt moet herstellen*.

RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen te verstevigen, het uitzicht van rimpels te verbeteren en de huid te vernieuwen op een zachte, fractionele manier en de teint en huidtextuur te verbeteren zodat u er stralender uitziet*.

Fractora is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode en bruine huidvlekken vertonen. De gebieden die het vaakst behandeld worden zijn het onderste en bovenste ooglid, lachlijnen, voorhoofd, kaken, mond en nek*.

Ja, een esthetisch specialist kan Fractora gebruiken in dezelfde behandelingssessie of een paar dagen na andere behandelingen*.

>Hoe lang na een behandeling kan ik weer make-up aanbrengen ?

Make-up kan normaal gezien 1 tot 2 dagen na de behandeling aangebracht worden. Het is normaal dat patiënten enkele dagen na de behandeling minuscule korstjes en een lichte roodheid opmerken die 1 tot 2 weken kunnen aanhouden*.

Maar KyBeau werkt met minerale make-up van JaneIredale die perfect aansluit bij onze behandelingen en die vrijwel meteen na een behandeling aangebracht kan worden. Deze make-up is zacht voor de huid en bevat bovendien voedende werkingsstoffen en zonnebescherming.

Patiënten moeten het behandelde gebied vochtig houden en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht vermijden*.

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Patiënten hebben gewoonlijk 1 tot 4 Fractora-sessies nodig*.

Over Fractora behandeling

Voor meer informatie over de INMODE laserbehandelingen met de FRACTORA, LUMECCA en DIOLAZE kan u ook een kijkje nemen op de website van InmodeClinics.

In het filmpje hieronder kan U meer te weten komen over de werking van de FRACTORA (Engelstalig):

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?