SKINPEN™

Medische micro-needling – Collageen inductie therapie

WAT IS
SKINPEN™?

WAT IS SKINPEN™?

Met medische micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Indicaties Skinpen™?

Een skinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

Collageen inductie therapie (Cit)

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibrolasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelende gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Uw specialist KyBeau zal uw huid analyseren en de voor U de geschikte SkinPen™ behandeling adviseren of een SkinPen™ behandelplan opstellen.
 

Ervaringen

Greta

Kelly weet goed welke behandelingen geschikt zijn voor je huid, legt uit welke behandeling ze doet, een zacht aangenaam lieve persoon, steeds tevreden van het resultaat een echte aanrader.

Elke

Kelly is een zeer vriendelijke en toffe dame die weet waar ze mee bezig is. Ze bied je steeds een behandeling op maat van je huid. Ze staat je ook met raad en daad bij. Zeer professioneel en goede salon. Ik ben zeer tevreden 🙂 #eenaanrader

Voor- en nafoto’s

Veelgestelde vragen

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

In de komende 24 uur na de behandeling mag de Skinfuse lift HG extra worden aangebracht voor de nodige hydratatie. De volgende 24 uur breng je de Skinfuse RESCUE crème aan. Deze crème helpt de huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn.

4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na 1 maand, na 6 maanden was dit verhoogd na een verbetering van 90%.

Bij een behandeling gericht op huidverjonging wordt een minimum van 3 behandelingen geadviseerd. Bij een behandeling van acnélittekens en andere intensere indicaties, worden 6 behandelingen geadviseerd.

Over SkinPen Microneedling behandeling

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?