WAT IS EEN PEELING?

Een esthetische peeling (ook wel chemische peeling genoemd) is een techniek om rimpels, huidoneffenheden en huidproblemen te verminderen*. De combinatie van de peelings en de thuisverzorgingsproducten leidt tot een opmerkelijke verbetering van alle mogelijke huidproblemen bij zowel blanke als zwarte huidtypes: acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels en grove poriën*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

De resultaten

Hoe werkt het?

Bij een peeling gaan we eerst een laagje vloeistof aanbrengen op de huid. Op die manier gaan we nadien op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderen en vernieuwen, waardoor ook oneffenheden worden verwijderd.

Fijne rimpeltjes, acne of littekens worden minder zichtbaar. Een peeling gaat ook stimulerend werken op de huidcellen en op die manier het verouderingsproces tegengaan.

Het is een goed middel voor huidverbetering en de diepere peelings zijn zeer goed werkzaam tegen pigmentvlekken en huid die aangetast is door zonneschade*.

De meeste peelings zijn gebaseerd op fruitzuren of TCA-zuren. Afhankelijk van het soort huidprobleem of het gewenste resultaat gaan we opteren voor een oppervlakkige, milde peeling of misschien eerder voor een matige tot diepere peeling (bvb bij diepere rimpels en groeven of grovere poriën).

Door de inwerking van deze producten gaat er nadien korstvorming van de huid ontstaan. Het kan tot ongeveer 1 week duren vooraleer de huid genezen is. Wij adviseren dan ook in de tussentijd geen overmatige blootstelling aan de zon en de huid voldoende in te smeren met de juiste producten (zonnefactor én hydraterend)*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Waarom een peeling?

Door middel van peelings kunnen we een hele resem huidproblemen verbeteren: huidveroudering, pigmentvlekken, acne, littekens, zonneschade, rimpels, oneffenheden. Het resultaat is een fijnere, soepelere en verbeterde huidstructuur, een frisse teint, een betere elasticiteit van de huid, minder pigmentvlekjes, minder fijne rimpeltjes en een diepe reiniging (exfoliatie). Een peeling kan toegepast worden op het gelaat, maar ook op andere gebieden zoals de hals en decolleté*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Onmiddellijk
blijvend resultaat

KyBeau werkt voor de esthetische peelings vooral met het merk ‘Dermaceutic‘. Dermaceutic werd in 1990 opgericht door een toonaangevende groep van Franse dermatologen. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en is in meer dan 50 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Dermaceutic is wereldpioneer en een toonaangevende referentie op vlak van aesthetische dermatologische geneeskunde. De Dermaceutic cosmeceuticals zijn vrij van parabenen en parfum, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor overgevoelige en allergische huiden. Ze bevatten een originele combinatie van vitaminen, hyaluronzuur en fruitzuren in uitzonderlijk hoge concentraties, wat hun duidelijk onderscheidt van de gewone cosmetische producten. Thuisverzorging met deze producten garandeert voor élke huid een meer stralende teint, een gladdere en egalere huid*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

PCA skin levert:

PCA skin staat voor “INOVATIE” – “KWALITEIT” – “VEILIGHEID” – “SERVICE”

Ervaringen

Sofie

Kelly, is zeer zorgzaam en gaat heel vakkundig te werk. Kybeau is een echte aanrader.

Katrien

Mijn huid straalt door de behandelingen bij Kelly! Ik kan de hydrafacial aanraden en haar peelings zijn ook fantastisch! Ervaren madam! De producten voor thuis verzorging zijn ook super goed!

Veelgestelde vragen

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

In de komende 24 uur na de behandeling mag de Skinfuse lift HG extra worden aangebracht voor de nodige hydratatie. De volgende 24 uur breng je de Skinfuse RESCUE crème aan. Deze crème helpt de huid te kalmeren, te verzachten en te herstellen.

Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn.

4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na 1 maand, na 6 maanden was dit verhoogd na een verbetering van 90%.

Bij een behandeling gericht op huidverjonging wordt een minimum van 3 behandelingen geadviseerd. Bij een behandeling van acnélittekens en andere intensere indicaties, worden 6 behandelingen geadviseerd.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?