WAT IS COUPEROSE?

Couperose is huidconditie waarbij er een rode verkleuring van de huid onder de wangen, neus en voorhoofd optreedt. De kleine bloedvaatjes zetten uit en na verloop van tijd zijn er kleine gesprongen adertjes zichtbaar. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puistjes op de huid zichtbaar en er kunnen ook losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

Klik hier voor de Lumecca brochure
Klik hier voor de Lumecca poster

Wat is de oorzaak?

Rode adertjes ontstaan vaak door erfelijke aanleg en/of hormonale factoren. Maar ook extreme temperaturen zoals sauna, hete baden, koude wind kunnen deze rode adertjes verergeren. Zelfs pikant eten, overdadig alcoholgebruik, hevige inspanningen en stress kunnen couperose verergeren.

Soorten couperose

Ervaringen

Greta

Kelly weet goed welke behandelingen geschikt zijn voor je huid, legt uit welke behandeling ze doet, een zacht aangenaam lieve persoon, steeds tevreden van het resultaat een echte aanrader.

Elke

Kelly is een zeer vriendelijke en toffe dame die weet waar ze mee bezig is. Ze bied je steeds een behandeling op maat van je huid. Ze staat je ook met raad en daad bij. Zeer professioneel en goede salon. Ik ben zeer tevreden 🙂 #eenaanrader

Voor- en nafoto’s

Ervaringen

Dorien

Zeer vriendelijke dame , geeft heel veel uitleg en duidelijke uitleg voor ze begint , stelt u echt op u gemak. Ik ben heel tevreden.

Noortje

Kelly is heel vriendelijk en ze stelt je meteen gerust. Bovendien weet ze goed waar ze over spreekt. Ze geeft je een deskundige uitleg over de door jou gekozen behandeling. Aanrader A+++

Veelgestelde vragen

KyBeau behandelt couperose met gepulst licht en/of laserlicht (Lumecca). Het effectief ‘laseren’ van couperose is een kwestie van intelligentie met onze lichtflits technologie (IPL). IPL werkt vriendelijk en veilig doordat de juiste hoeveelheid warmte in de huid wordt afgegeven d.m.v. een lichtflits. Hierdoor worden de bloedvaten als het ware gesloten en vermindert de roodheid in de huid. Behandelingen zijn snel, veilig en vrijwel pijnloos en worden altijd uitgevoerd in kuurverband. Na slechts een paar behandelingen is er al een mooi resultaat zichtbaar.

Uiterst veilig ! Tijdens de behandeling blijven de omliggende weefsels en de huid onbeschadigd. Er is geen kans op littekenvorming. Het apparaat is tevens FDA goedgekeurd en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Meestal zijn er 3 behandelingen nodig, maar het kan dat 2 behandeling al een forse verbetering geven. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig. Dat hang af van de hoeveelheid couperose. Tussen het aantal behandelingen moet u minstens 3 weken wachten.
De behandelde vaatjes blijven weg. De erfelijke aanleg blijft echter bestaan. In de loop der tijd kunnen er nieuwe vaatjes opduiken. Het gebruik van een goede zonnecrème SPF 50 is echter aan te raden.

Direct na de behandeling kan uw huid rood zijn en warm aanvoelen zoals bij zonnebrand. Na enkele uren zal dit verdwijnen. De behandelde huid kan soms zwelling vertonen. Na enkele dagen is dit meestal voorbij. In de meeste gevallen worden de behandelde vaatjes donkerder. Hierdoor lijkt het aanvankelijk alsof de couperose verergert . Geen zorgen ! Dit is een goed teken, het toont aan dat de vaatjes beschadigd zijn en snel zullen verdwijnen.
Er wordt aangeraden om de huid in te smeren met een verzachtende crème.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?