INJECTIES / RIMPELVULLERS

Vaak wenst U op korte termijn snel resultaat te boeken. U wil er piekfijn uitzien op een feestje, maar stoort zich aan die kraaiepootjes of diepere rimpels op het voorhoofd of U wil net iets vollere lippen?

Dan zijn spierontspannende injecties en rimpelvullers dé oplossing voor U. Beide hebben hun specifieke werking en bieden dan ook een specifieke oplossing voor verschillende probleemgebieden.

Behandelingen tegen rimpels

Ook rimpels, plooitjes en groeven te wijten aan veroudering kunnen opgevuld worden. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen producten met een tijdelijk effect, semi-permanent en een permanent effect. De meeste ervaring bestaat met tijdelijke en semi-permanente middelen, en deze hebben ook het beste veiligheidsprofiel*. Injecteerbaar collageen en hyaluronzuur worden meest frequent gebruikt voor tijdelijke opvulling van rimpels. Het resultaat houdt maximaal 3 tot 6 maanden aan, waarna opnieuw behandeld moet worden. Over het algemeen verdwijnt het geïnjecteerde materiaal sneller in gebieden met veel onderliggende spieractiviteit. Het resultaat van de behandeling is vrijwel onmiddellijk zichtbaar. Eventuele neveneffecten zoals zwelling, zijn van voorbijgaande aard. Injecties met hyaluronzuur of met eigen vetcellen hebben langere cosmetische verbetering tot gevolg, en behoren daardoor tot de semi-permanente groep van vulmiddelen. Indien een vulmiddel gecombineerd wordt met een spierrelaxerend middel als botuline toxine, wordt het uiteindelijk resultaat nog versterkt*.

* Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze Disclaimer te lezen.

Ervaringen

Noortje 

Kelly is heel vriendelijk en ze stelt je meteen gerust. Bovendien weet ze goed waar ze over spreekt. Ze geeft je een deskundige uitleg over de door jou gekozen behandeling. Aanrader A+++

Dorien 

Zeer vriendelijke dame , geeft heel veel uitleg en duidelijke uitleg voor ze begint , stelt u echt op u gemak. Ik ben heel tevreden.

Veelgestelde vragen

Al vanaf 20 jaar worden huidcellen trager vernieuwd. Dat maakt de huid doffer en dunner. Bovendien gaan de huidstructuren die uw huid strak houden (collageen en elastine) zich ontspannen en elasticiteit verliezen. Daardoor ontstaan rimpels en gaat de huid uitzakken*.

Gefractioneerde energie is een beproefde techniek die het uitzicht van de ouder wordende huid aanzienlijk verbetert. Fractora gebruikt een matrix van micropennen om de huid te vernieuwen en levert uitstekende resultaten zonder dat de patiënt moet herstellen*.

RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen te verstevigen, het uitzicht van rimpels te verbeteren en de huid te vernieuwen op een zachte, fractionele manier en de teint en huidtextuur te verbeteren zodat u er stralender uitziet*.

Fractora is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode en bruine huidvlekken vertonen. De gebieden die het vaakst behandeld worden zijn het onderste en bovenste ooglid, lachlijnen, voorhoofd, kaken, mond en nek*.

Ja, een esthetisch specialist kan Fractora gebruiken in dezelfde behandelingssessie of een paar dagen na andere behandelingen*.

>Hoe lang na een behandeling kan ik weer make-up aanbrengen ?

Make-up kan normaal gezien 1 tot 2 dagen na de behandeling aangebracht worden. Het is normaal dat patiënten enkele dagen na de behandeling minuscule korstjes en een lichte roodheid opmerken die 1 tot 2 weken kunnen aanhouden*.

Maar KyBeau werkt met minerale make-up van JaneIredale die perfect aansluit bij onze behandelingen en die vrijwel meteen na een behandeling aangebracht kan worden. Deze make-up is zacht voor de huid en bevat bovendien voedende werkingsstoffen en zonnebescherming.

Patiënten moeten het behandelde gebied vochtig houden en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht vermijden*.

Sommige resultaten ziet u onmiddellijk, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Patiënten hebben gewoonlijk 1 tot 4 Fractora-sessies nodig*.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?