Logo Renophase

Renophase

OVER
RENOPHASE

Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Hun technologie is gebaseerd op 2 onafscheidbare peilers namelijk celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid.

De innovatieve formules van hun producten zijn speciaal ontwikkelt om tegemoet te komen aan de noden van professionele huidverzorgingsinstituten en ze zijn bovendien ondersteund door vooruitstrevende klinische en dermatologische studies die een optimaal niveau van veiligheid en efficiëntie garanderen*.

Maak kennis met het productengamma van RENOPHASE waarmee we bij KyBeau werken: “het protocol 4R”

1. Geste essential

HERGROEPEERT DE EERSTE STAPPEN VAN DE CYCLUS VAN DE CELWEDERGEBOORTE

Volledige receptiviteit van de huid wordt mogelijk door dagelijkse en grondige reiniging, aangepat aan elk type. Een huid met het juiste waterevenwicht is licht en heerlijk. Dit is de reden waarom hydratatie al vanaf de tiernertijd moet ingebouwd worden als preventieve en blijvende verzorging voor de huid.

2. Reboost

Reactiveer de natuurlijke celvernieuwing
De huid is gevoelig voor verstopping van de oppervlakte door zijn vernieuwingscyclus. Het vrijmaken van deze te compacte hoornlaag reactiveert de natuurlijke celvernieuwing, de huid reorganiseert zich, de bovenste lagen worden meer gestructureerd. Door een antioxidant toe te voegen verhoogt de bescherming. De huid weerspiegelt een nieuw licht, een verfijnde huidstructuur.

3. Rebirth

Activeer de biorecyclage van beschadigde proteïnen en de celenergie

Het leven van de cel produceert dagelijks een groot aantal gifstoffen. De huid, dankzij het transformatiesysteem, recycleert deze eiwitten. Deze functie wordt echter minder efficiënt met de tijd en de cellen hebben niet langer hetzelfde regeneratievermogen. Door aan de huid een biologische huidsleutel te verstrekken voor het reactiveren van de functie van het verwijderen van giftige stoffen, bevrijden we de cel en versterken we op een uitzonderlijke wijze het vermogen tot natuurlijke zelf-regeneratie. Alle types huid worden mooier.

4. Reveal

Specifiek richten op een verkeerde celfunctie

Rimpels, verslappen, verminderde stevigheid, volume, ouderdomsvlekken, onvolkomenheden, huid-intoleranties zijn allemaal zichtbare tekenen die geassocieerd worden met een ernstige verstoring van de werking van de cel, zodat deze onvoldoende herstelt en weerstand verliest.

1. Geste Essential

NEWSKIN Lait nettoyant

REINIGEN
Renophese Geste essentiel Newskin Lotion
Huidtype : gevoeldig huid, normale tot droge huid
De gevoelige huid heeft verzorging nodig omdat de natuurlijke bescherming ervan is afgenomen. Daarom ontwikkelde Renophase een zachte reiniging die door elke huid verdragen wordt, zonder zeep en alcohol.

RENEWPEEL émulsion nettoyante

REINIGEN
Renophase Geste Essentiel Renewpeel Emulsion Nettoyante
Huidtype : normale tot droge huid
Bij een droge huid is de hydrolipidenfilm verzwakt en daardoor glanst de huid niet. Deze rijke verzorging verwijdert onzuiverheden, hydrateert en exfolieert de huid op delicate wijze.

Renosource Sérum

REINIGEN
Renophase Geste Essentiel Renosource sérum
Niet-vet rehydraterend serum dat het evenwicht herstelt.

RENOSOURCE Serum is een lichte formule die de waterhomeostase van de huid herstelt door zijn hoge gehalte aan gefragmenteerd hyaluronzuur. De gerehydrateerde huid houdt haar water efficiënter vast en de talgproductie wordt beter geregeld.

Renosource Crème hydratante

REINIGEN
Renophase Geste Essentiel Renosource crème
Hydraterende crème voor een stralende huid.

Zachte en zijdeachtige crème om de huid te hydrateren. Herstelt de natuurlijke capaciteit van de huid om haar waterreserves te reguleren en haar beschermende barrière opnieuw op te bouwen.

Renosource Crème Douce

REINIGEN
Renophase Geste Essentiel Renosource Crème Douce
Hydraterende, verzachtende crème en beschermende crème voor de gevoelige huid

RENEWPEEL Gel Nettoyant

REINIGEN
Renophase Geste Essentiel Renewpeel Gel Nettoyant
Huidtype : vette huid met onzuiverheden
De vette huid produceert een grote hoeveelheid talg. Deze hoopt zich op en veroorzaakt onzuiverheden. Een diepe reiniging is essentieel voor een gezonde en stralende huid.

NEWSKIN Lotion

Tonifieren
Renophase Geste essentiel Newskin lotion
Huidtype : Gevoelige huid

Deze verzorgende en kalmerende lotion is samengesteld op basis van natuurlijk bronwater Eska met extracten van kamille en calendula en is geschikt voor de gevoelige huid.

2. Reboost

“De huid elke dag zacht exfoliëren”

NEWSKIN Crème hydra+

Renophase Reboost newskin Crème Hydra
Huidtype : Gebrek aan hydratatie, glans en vitaliteit, gevoelige huid.
De gevoelige huid verliest aan glans en hydratering bij te weinig exfoliëren. Antioxydant, exfoliërend, rehydraterend, deze formule werkt tegelijk op de textuur en de hydratering om uw huid terug een jeugdige uitstraling te geven.

RENEWPEEL Crème 10

Renophase Renewpeel Crème 10
Huidtype : Ongelijkmatige teint, geen glans, fijne lijntjes, eerste rimpels, normale, droge en/of vette huid.
Abnormale verdikking van de hoornlaag in combinatie met de schadelijke effecten van vrije radicalen kan de eerste tekenen van veroudering versnellen. Om dit proces om te keren, heeft Renophase een gladmakende formule ontwikkeld met antioxidanten, met een zachte exfoliant die dagelijks het vernieuwende vermogen stimuleert van de opperhuid waardoor u terug een stralende huid krijgt.

RENEWPEEL Crème 20

Renophase Reboost Renewpeel Crème 20
Door de jaren wordt de huid dikker, droger, onregelmatiger en verliest zijn glans. We stellen een abnormale verdikking van de hoornlaag vast. Dit zorgt, samen met de schadelijke werking van vrije radicalen, voor het verschijnen van de eerste tekenen van veroudering. Renophase is zich hiervan bewust en daarom hebben ze een formule ontwikkeld met antioxidanten. De huidvernieuwing wordt gestimuleerd. De formule bevat een hoge concentratie aan glycolzuur om de huid te vernieuwen en zorgt voor een zichtbare en blijvende glans.

RENEWPEEL Masque

Renophase Reboost Renewpeel Masque
Als experts in huidpeelings, heeft Renophase z’n kennis toegepast bij het ontwikkelen van een masker dat zorgt voor een stralende teint, en dat tegelijk exfolieert en de huid voller maakt. Het snelle effect revitaliseert en voedt de doffe, vermoeide huid, maakt ze gladder en stralend en verfijnt de huid.

3. Rebirth

REPAIR Crème L

“De geïrriteerde huid herstellen”
Renophase Rebirth Reapir Creme L
Huidtype : Geïrriteerde huid, beschadigd, normaal, droog en/of vet.
Herstellen van de huid vergt het gelijktijdig hydrateren, het herstel van de huid en de bescherming tegen schade door vrije radicalen. Deze formule bevat geconcentreerde madecassoside, een krachtige antioxidant en blokkeert zo het proces van irritatie, verzacht en optimaliseert het natuurlijke herstelvermogen van de huid na een esthetische behandeling of blootstelling aan de zon.

NATIV Sérum

“Mijn huid grondig ontgiften”
Renophase Rebirth Nativ Serum
Huidtype : Tekenen van ouderdom of preventie, normale/droge en/of vette huid.
De huid regenereert zichzelf dagelijks om haar jeugdige uitstraling te behouden. Na verloop van tijd vermindert het vermogen om gifstoffen te verwijderen, de cellen verliezen energie zodat de eerste tekenen van veroudering inzetten. Om dit belangrijke proces te beïnvloeden, hebben we deze krachtige revitaliserende behandeling ontwikkeld. De behandeling reactiveert de cyclus van ontgifting en wekt de herstelcapaciteit van de huid op.

4. Reveal

SKINBIOTIC Fluide

“Kalmeer mijn gevoelige huid”
Renophase Reveal Skinbiotic Fluide
Huidtype : Intolerante huid, reactieve, normale, droge en/of vette huid.
Een intolerante huid wordt versterkt omdat het vermogen tot zelfbescherming is verminderd. Om de natuurlijke afweer te versterken en de weerstand tegen stress te verhogen, ontwikkelde Renophase SKINBIOTIC Crème. Sterk geconcentreerd probioticum voor de huid, herstelt het evenwicht van de kwetsbare huid.

RENUWPURE émulsion

“Zuiver mijn vette huid”
Renophase Reveal Renewpure Emulsion
Huidtype : Uitgesproken vlekken. Gecombineerd tot erg vette huid.
Zorg dragen voor een huid met onvolkomenheden, vergt verschillende acties: de poriën zuiver maken, de talgproductie en de proliferatie van bacteriën regelen. Daarom hebben wij een formule tegen imperfecties op punt gesteld die de celvernieuwing stimuleert, de huid exfolieert en zuivert zodat de huid weer gezond en stralend wordt.

SOURCE C+ Sérum

“Revitaliseer mijn vermoeide huid”
Renophase Reveal Source C+ Serum
Huidtype : Rimpels, futloos, dof, normaal en/of vet.
Vermoeidheid en stress zijn soms te zien op het gelaat … Om dit te verhelpen heeft Renophase een niet-vette gel met antioxidanten, met vitamine C en een polypeptiden collageen booster op punt gesteld die zorgt voor een stralende teint, een minder vermoeiende huid en de vitaliteit van de huid stimuleert.

EYE C Crème

“Mijn blik verfraaien”
Renophase Reveal Eye C crème
Huidtype : Rimpels, fijne lijntjes rond de ogen

De vrije radicalen die aanwezig zijn in de huid zorgen ervoor dat de steunvezels breken en vertragen de vitale functies. Het gebied rond de ogen is fijner, en daarom sneller geneigd om uitdrukkingsrimpels te ontwikkelen. Om dit onevenwicht te verhelpen heeft Renophase deze behandeling ontwikkeld met geconcentreerd glycolzuur, gladmakende antioxidant met pro-vitamine C, vitaliserende en anti-rimpelwerking.

REVITALISATION – HYAL Crème

“Corrigeer mijn rimpels”
Renophese Reveal Revitalisation Hyal crème
Huidtype : Fijne lijntjes, eerste rimpels, uitgedroogd. Normale tot droge huid.
Vanaf 30 jaar ontdekken we de eerste rimpels, vooral na een korte nacht … Het is tijd om de cellen te beschermen! Om de jeugdigheid van uw huid te beschermen, hebben we deze hydraterende, opwekkende antioxidant ontwikkeld, met gefragmenteerd hyaluronzuur.

Retargeting Neck Recovery

Renophase Retargeting Cell Longevity Neck Recovery
Regeneratieve crème voor de hals.

Helpt de hals-en décolletéhuid verbeteren bij verlies van elasticiteit, volume, rimpels.

RETINOL (AG) Crème

Renophase Reveal Renewlift Crème
Huidtype : Rimpels, ongelijke textuur. Normale tot droge huid.
Diepe rimpels verschijnen rond 40 jaar en worden na verloop van tijd meer uitgesproken. Dit is het gevolg van een minder dichte huidstructuur. Om de huid te consolideren en opnieuw te verdichten ontwikkelde Renophase een formule rijk aan retinol, geassocieerd met herstructurerende pentapetide, als middel tegen rimpels. Deze verzorging met anti-rimpelwerking, maakt uw huid gladder gedurende de nacht.

RENEWLIFT Sérum

“Mijn teint gelijk maken”
Renophese Reveal Renewlift Serum
Huidtype : doffe teint, onregelmatigheden. Pigmentvlekken, bruine vlekken. Alle huidtypes.
Vrije radicalen veroorzaken verstoringen in de productie van melanine, die vlekken veroorzaakt. We hebben daarom een veelzijdige, geconcentreerde antioxidant ontwikkeld, die in staat is om de hoeveelheid vrije radicalen te regelen, en verkleuring te verminderen en te vermijden. Deze actieve corrector verspreidt zich langzaam in de huid voor een verlengde en effectieve werking en een hoge tolerantie.

H+ REGENERANT Sérum

“De effecten als gevolg van hormonale veranderingen verbeteren”
Renophase Reveal H+ Regenerant serum
Huidtype : Fijne huid, futloze, gestresseerde huid met onzuiverheden. Alle huidtypes.
De huid is een kwetsbaar systeem dat zich steeds moet aanpassen aan de veranderingen van het externe (vrije radicalen) en interne (hormonale veranderingen) milieu. Om dit proces te ondersteunen, heeft Renophase een krachtige anti-oxidant serum ontwikkeld. Het verspreidt zich geleidelijk in de huid en levert de nodige energie voor vitalisering van de huid en zorgt voor het geheim van een jonge huid: meer volume.

H+ COMBLEMENT Crème

Renophese Reveal H+ Comblement crème
Huidtype : Volumeverlies, huid in de menopauze, stress. Normale tot droge huid.
De menopauze veroorzaakt een hormonale verandering die ook biologische veranderingen met zich meebrengt. De huid verliest haar volume en glans, wordt dunner, droog, scherp, en vertoont tekenen van vermoeidheid. Daarom hebben we een behandeling ontwikkeld die deze effecten tegengaat door de energie en de vitaliteit van het huidweefsel op te wekken. Uw huid beleeft een nieuw begin.

RETINOL – Sérum

“Mijn huid gladder maken”
Renophase Reveal Retinol Serum
Huidtype : Uitgesproken onregelmatige structuur. Alle huidtypes.
Rimpels, huid gekenmerkt door onregelmatigheden; hoe kunt u uw huidverzorging intensifiëren. Sterk geconcentreerde retinol, RETINOL Sérum reguleert vele cellulaire functies. En dankzij de verlengde diffusie-technologie, is de actie optimaal, zonder dat de huid verzadigd wordt.

NEWSKIN Crème riche

“Mijn slappe huid zonder volume, liften en tonifieren”
Renophase Reveal Newskin Crème riche
Huidtype : Rimpels, verlies van elasticiteit, van dichtheid. Gevoelige huid, normaal tot droog.
Om de tekenen van veroudering op een gevoelige huid te verbeteren, is het essentieel zacht te exfoliëren, de huid zachtjes te herstructureren, de elastische vezels te versterken, de productie van collageen te stimuleren, en de waterreserve in de huid te verhogen. We zijn ons bewust van deze uitdagingen en daarom heeft Renophase een gladmakende, volumiserende en verdichtende verzorging ontwikkeld.

RENEWLIFT Crème

Renophase Reveal Renewlift crème
Huidtype : Verslapping gezicht en hals. Normale tot droge huid.
In de loop der jaren verliest het ovale gezicht zijn scherpte. De belangrijkste oorzaak is de afbraak van collageen vezels: de diepe structuur is minder sterk, lijnen versterken, de huid verslapt. Onze behandeling tegen verslapping is een gepatenteerde formule. Renewlift antioxiderende crème bevordert de productie van collageen en hyaluronzuur dat helpt om de contouren te verstevigen.

R-ELASTINE Crème

Renophase Reveal R-elastine Crème
Huidtype : Verlies van dichtheid, van elasticiteit, rimpels. Rijpere huid, normaal tot droog.
Vanaf 45 jaar verliest de huid geleidelijk zijn elasticiteit, de materie neemt af en de rimpels worden zichtbaarder. Om te voldoen aan de behoefte van de rijpere huid, of van de huid die te vroeg verouderd is door te veel zon, heeft Renophase R-Elastine ontwikkeld. Het unieke effect versterkt de elasticiteit, de soepelheid, de dynamiek en de stevigheid van de huid.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?