PCA SKIN

PCA Skin wordt in bekende medische literatuur beschreven als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. Ze zijn leider in het ontwikkelen van milde en toch zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse huidverbeteringsproducten. Al 2 decennia werkt PCA Skin samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid vanuit cellulair niveau.

PCA Skin biedt slimme oplossingen voor de volgende huidcondities:

– Hyperpigmentatie
– Melasma
– Lichtbeschadiging
– Huidveroudering
– Acné
– Psoriasis
– Gevoeligheid
– Rosacea

PCA Skin peelings

PCA Skin peelings worden gezien als de ‘gouden standaard’ in de industrie. Vanaf het begin hebben we onze peeling technologie ondersteund met dagelijkse verzorgingsproducten die worden gecombineerd in aangepaste schema’s, specifiek voor de behoefte van de huid en doelstellingen van elke individuele patiënt.

 – De eerste aangepast en verbeterde Jessner Peeling

– Resultaatgerichte gemengde chemische peelings voor alle huidtypes ongeacht etnische herkomst of huidconditie

– Efficiënte epidermale peelings zonder de ongemakken van traditionele peelings

– Geavanceerde technologie voor stabiliteit van de ingrediënten en penetratie in de huid

– Optimale efficiëntie dankzij Omisome Delivery System: een transdermaal delivery system dat gebruikt wordt in medicatie en garant staat voor een optimale werkzaamheid.

– Er zit wetenschap achter elk product en behandeling.

Voor en na resultaten:

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.