HYDROPEPTIDE

Anti-aging doorbraak: Nieuw in Europa!

Verschillende scheikundigen, artsen, schoonheidsspecialisten en zelfs voedingsdeskundigen leverden een bijdrage aan het ontstaan van Hydropeptide. Peptiden worden al jaren gebruikt in de geneeskunde, maar vinden sinds kort ook hun weg naar de anti-aging huidverzorging. Peptiden maken eiwitten aan, die de bouwstenen vormen van het leven. Mevrouw Louise Peck is het grote brain achter de HydroPeptide. Samen met haar zoon ontwikkelde ze een strategie om de veroudering van de huid aan te pakken. Samen ontwikkelde ze de “SIMPLY AGELESS SKIN KEY” ofwel de handleiding naar een eenvoudig verzorgingsritueel voor een jeugdige huid*!

De Filosofie

De SIMPLY AGELESS SKIN KEY staat voor zes fundamentele elementen, nodig om een jeugdige, gezonde en heldere huid te bekomen en te behouden*:

  1. zuiveren
  2. ontspannen
  3. voeden
  4. stimuleren
  5. hydrateren
  6. beschermen

Om een spectaculair resultaat te bekomen in je anti-aging huidverzorging, zijn onderstaande 3 voorwaarden cruciaal:

  1. variatie van peptiden moet aanwezig zijn
  2. peptiden moeten op klinische niveau’s aanwezig zijn
  3. peptiden dienen herhaaldelijk aangebracht te worden

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen, wimperfollikels activeren en de samentrekking van mimische spieren minimaliseren. Een hoog percentage peptide betekent een versterkt signaal. Wanneer men de peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze weldadige signalen ook vaker verzonden.
HydroPeptide® is de marktleider in peptiden en anti-aging huidverzorging omdat we 21 verschillende peptiden
op klinische niveaus aan onze producten toevoegen, de grootste variëteit op de markt*.

Ontdek hieronder het productengamma van HYDROPEPTIDE :

Anti-Wrinkle Polish & Plump Peel

Cleansing gel

Exfoliating Cleanser

Eye Authority

Pre-Treatment Toner

Solar Defense Tinted

Uplift eye

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.