OBAGI SUZANOBAGIMD™

Verbetert de conditie van de huid en vertraagt de tekenen van huidveroudering

OVER OBAGI SUZANOBAGIMD™

Ben je op zoek bent naar een lijn van effectieve huidverzorgingsproducten die zich richten op de aanpak van verouderingskenmerken zoals fijne lijntjes en rimpels, maar de huid niet irriteren? Dan is de SUZANOBAGIMD™ – lijn iets voor jou!

Omdat de SUZANOBAGIMD™ – lijn is ontwikkeld door een succesvolle en gerenommeerde dermatoloog die de huidgezondheid en -herstel echt begrijpt, kun je erop vertrouwen dat je met deze producten zichtbare resultaten kunt verwachten. Niet alleen zijn de producten in deze lijn hypo-allergeen en bevatten ze geen parabenen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen, maar is de werking van de ingrediënten met representatief wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Ga je het 3-stappenproces met de SUZANOBAGIMD™ – lijn in je dagelijkse verzorgingsroutine toepassen, dan zul je op zowel korte als lange termijn aanzienlijke huidverbeteringen waarnemen. Al snel wordt de huidtint egaler en de poriën verfijnd. Bij langdurig gebruik is een duidelijke verbetering van lijntjes, rimpels, huidstructuur, elasticiteit en een vermindering van ouderdomsvlekken zichtbaar. Door de SUZANOBAGIMD™ – lijn in je dagelijkse routine op te nemen, wordt verdere huidveroudering tegengegaan met een jonger, frisser en gezonder uitziende huid als resultaat.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?