OBAGI NU–DERM® SYSTEM

Corrigeert en transformeert je huid van binnenuit

OVER NU–DERM® SYSTEM

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan een groot aantal omgevingsstressoren die schade veroorzaken en de diepste lagen van je huid kunnen bereiken. Zonbeschadiging, veroorzaakt door de schadelijke stralen van de zon, is de belangrijkste oorzaak van de fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Dit zijn vroege tekenen van veroudering die je mogelijk nu al op je gezicht zult zien.

Het Nu-Derm®-system is het door artsen en huidtherapeuten gegeven huidverzorgingssysteem dat je huid op cellulair niveau daadwerkelijk kan transformeren. Door de tekenen van de beschadigde huid aan te pakken en de gezonde functie van uw huidcellen te herstellen, is klinisch bewezen dat dit systeem resulteert in een jongere en gezonder uitziende huid. Het spreekt voor zich dat een goede zonbescherming tijdens en na de kuur van essentieel belang is. Obagi heeft een brede range aan beschermingsproducten.

Hoe transformeert Nu-derm® system de huid?

Het Nu-Derm®-system penetreert onder het oppervlak van de huid om huidcelfuncties op cellulair niveau te transformeren en de schade binnenin te herstellen. Met behulp van een specifieke dosis en frequentie die door de Obagi huidverzorgingsspecialist wordt aanbevolen voor behandeling van jouw huid, exfolieert het sterkte-systeem de oude huid, waardoor een nieuwe huid ontstaat die er jonger en gezonder uitziet.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?