OBAGI CLENZIDERM M.D.™ – SYSTEM

Zuivert de huid door acne bij de wortel aan te pakken!

OVER OBAGI CLENZIDERM M.D.™ – SYSTEM

Voor de behandeling van acné heeft Obagi Medical Products een innovatieve en effectieve oplossing ontwikkeld. Zoals de meeste anti-acné producten is ook CLENZIderm™ gebaseerd op Benzoylperoxide (BPO). Het grote verschil met andere producten is echter de manier waarop BPO wordt toegediend. Bij de conventionele anti-acné producten is BPO aanwezig in gekristalliseerde vorm, waarbij de kristallen in feite te groot zijn om in een ontstoken porie door te kunnen dringen. Bij CLENZIderm™ wordt BPO echter in een opgeloste vorm toegediend, waardoor de werkzame stof tot in het diepst van de porie kan doordringen.

Het CLENZIderm™ M.D. System bestaat uit een talgproductie verlagende cleanser, een voorbereidende porie therapie die de huid exfolieert en dode huidcellen verwijderd en een gel serum die BPO in opgeloste vorm bevat.

Voor de behandeling van acné littekens, waarbij de acné soms weer wat actiever wordt, is een combinatie met het Nu-Derm systeem de ideale oplossing. Eventueel kan het behandeltraject nog aangevuld worden met een Blue Peel (TCA peeling) om de littekenvorming nog verder te vervagen.

Obagi CLENZIderm M.D. ™ Systemen zijn de enige gepatenteerde, behandelproducten die een opgeloste vorm van 5% benzoylperoxide (BPO) bevatten om diep in de follikel door te kunnen dringen en acné te behandelen waar het begint.

Wie kan profiteren van het CLENZIderm M.D.™ systeem?

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?