OBAGI-C® FX – SYSTEM

Voorkomt huidbeschadiging en zorgt voor een jonger uitziende huid

OVER OBAGI-C® FX – SYSTEM

Met het Obagi-C®-system ben je op weg naar een gezonde, frisse, en vernieuwde huid. Obagi-C®-system producten bevorderen huidverjonging van binnenuit met behulp van speciaal samengestelde ingrediënten, die hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken verminderen. De combinatie met 10% L-ascorbinezuur (vitamine C) maakt dat dit de enige topische antioxidant is waarvan is bewezen dat het de collageensynthese stimuleert en toekomstige huidcelschade tot een minimum wordt beperkt.

Obagi-C®-system producten zijn ideaal voor de behandeling van:

Wat is het OBAGI-C® system

De gepatenteerde Obagi-C®-system producten bieden een complete huidverzorgingskuur die proactief de tekenen van huidbeschadiging corrigeert om zo een ​tot een ​gezonde, stralende huid te komen en deze te behouden. Obagi-C®-system is verkrijgbaar in 2 uitgebreide pakketten die beide de voordelen bieden van zowel een krachtige hydrochinon als vitamine C en geschikt zijn voor de normale tot vette huid en de normale tot droge huid.

Wat doet het OBAGI-C® system voor mijn huid?

4% hydrochinon plus 10% L-ascorbinezuur heeft bewezen esthetische voordelen:

Waarom is vitamine-C belangrijk?

Vitamine C behoort tot een belangrijke groep antioxidanten die de vrije radicalen bestrijden die de huid verouderen. Studies hebben aangetoond dat actuele Vitamine C in de meest effectieve vorm (L-ascorbinezuur) kan helpen de zonbescherming te verbeteren door de zon beschadigde huid te herstellen, fijne lijntjes en verkleuring van de huid te verminderen en collageenvorming te stimuleren.

Waarin verschilt het OBAGI-C® system van andere Vitamine C producten?

Veel merken bieden een cosmeceutical met vitamine C, maar het is belangrijk om te weten dat niet alle producten met vitamine C op dezelfde manier worden geproduceerd. Klinische studies tonen aan dat de gepatenteerde Obagi-C®-formulering meer L-ascorbinezuur in de huid aflevert en langer in de huid blijft dan bijvoorbeeld SkinCeuticals Phloretin CF®, een ander toonaangevend huidverzorgingsproduct voor vitamine C.1

Referentie: 1. Lehman PA, Investigator, Cetero Research. Evaluatie van de percutane absorptie van 14C-ascorbinezuur, in vitro, met behulp van het Franz human skin finite dose model (protocol R09-0715).

Welk OBAGI-C® system is het beste voor mij?

Er zijn twee op maat gemaakte Obagi-C®-systemen ontworpen om alle huidtypes te kunnen behandelen. Eén systeem is voor de normale tot droge huid en de andere is voor normale tot vette huid. Vraag jouw Obagi huidverzorgingsspecialist welk systeem geschikt voor jou is.

De huid heeft bescherming nodig tegen dagelijkse blootstelling aan de schadelijke straling van de zon en andere factoren, die voortijdige veroudering veroorzaken. Zichtbare tekenen van het verouderen, zoals fijne lijntjes en rimpels, worden veroorzaakt door minuscule moleculen die beter bekend zijn als ‘vrije radicalen’. Vrije radicalen vermenigvuldigen dramatisch bij blootstelling aan de zon, luchtvervuiling en andere milieufactoren die de huidcellen verwoesten en het collageen afbreken. Gezonde huidcellen en collageen zijn juist de belangrijkste ingrediënten voor een mooie huid en een jeugdige uitstraling.

Bescherming tegen huidveroudering

Vitamine C neutraliseert de vrije radicalen om de schade in de huidcellen te voorkomen. De krachtige Vitamine C-lijn van Obagi geeft de huid de superieure bescherming die het nodig heeft en:

Superieure resultaten met professional Vitamine C serum

De nieuwe Obagi Professional C Serums bevatten wetenschappelijke formules en zijn ontwikkeld en getest door Vitamine C-experts.

Obagi Professional C Serums bieden een maximale bescherming door de dagelijkse doses antioxidant en hebben een diepere penetratie dan andere Vitamine C-producten. Hoe dieper de penetratie, des te beter het antioxidant de huid zal beschermen.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?