Disclaimer

De informatie die U op onze website kan terugvinden over resultaten van behandelingen zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaringen die we gedurende onze jarenlange ervaring opgedaan hebben en kunnen als dusdanig niet als referentie voor een individueel resultaat gegarandeerd worden, maar kunnen variëren van persoon tot persoon.

De producten waarmee KyBeau werkt zijn allemaal afkomstig van betrouwbare merken met jarenlange ervaring op het vlak van cosmedische huidverzorging.
Indien u op het moment van behandeling enige vorm van medicatie neemt, zwanger bent of last heeft van een medische aandoening, gelieve dan eerst contact op te nemen met uw huisarts of uw KyBeau-huidexperte hiervan op de hoogte te brengen indien het relevant is met betrekking tot uw behandeling.

(Cos)medische toestellen

Al onze apparaten die gebruikt worden tijdens behandelingen zijn FDA goedgekeurd en worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid gebruikt en onderhouden.

Persoonlijke gegevens

KyBeau zamelt persoonsgegevens in en gebruikt deze gegevens in het raam van de commerciële relatie met onze klanten, om onze nieuwsbrieven te kunnen versturen, sms’jes met herinneringen voor afspraken te kunnen versturen en onze klanten op de hoogte te kunnen brengen van eventuele veranderingen in afspraken, acties, promoties etc.

De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wetgeving op de bescherming van persoonsgegevens. Zij worden niet gedeeld met andere partijen.

Uw gegevens worden bewaard zolang zij noodzakelijk zijn voor de uitvoering bovenvermelde taken, inclusief de wettelijke verjaringstermijnen.

U hebt het recht kennis te nemen van uw persoonsgegevens en deze eventueel te laten verbeteren of vernietigen. Al uw vragen kan u doorsturen naar ons, samen met een recto-verso kopie van uw identiteitskaart, ofwel via een mail naar info@kybeau.be ofwel via een brief aan KyBeau, Viooltjensstraat 3, 3945 Ham. U kan ook terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, of www.privacycommission.be.

Cellulitis / plaatselijk afslanken

De resultaten van onze afslank- en cellulitis behandelingen kunnen variëren. De oorzaken van overgewicht en cellulitis kunnen verschillen van persoon tot persoon, zowel genetisch bepaalde factoren, metabolisme als omgevingsfactoren, maar ook de mate waarin u beweegt of uw eetpatroon zijn individueel verschillend en bepalend voor het resultaat.

Huidverbetering / anti-aging

De resultaten van onze anti-aging-behandelingen kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn tevens gerelateerd aan externe factoren zoals rookgedrag, hormonen, genetische factoren, slaapgedrag, metabolisme en omgevingsfactoren.

Tattoo / permanente make-up verwijdering

De aantal beurten nodig om een tattoo of permanente make-up verwijderd te krijgen is afhankelijk van een aantal factoren (hoeveelheid pigment, soort pigment, immuunsysteem, kleur van het pigment, type inkt en diepte van de tattoo) en kan als dusdanig niet gegarandeerd worden vooraf. Hoewel we vrijwel alle permanente make-up en tattoo’s helemaal verwijderd krijgen mag dit niet als garantie beschouwd worden omdat de resultaten afhankelijk kunnen zijn van bovenvermelde factoren.

Gratis huidadvies

Een hoogwaardige huidanalyse en behandelplan specifiek afgestemd op uw huidconditie.

Afspraak inplannen?

Weet u al welke behandeling het beste bij uw huid past? Of wilt u een herhaalbezoek inplannen?