TATTOO & PMU VERWIJDERING

Tattoo & Permanente make-up

“State-of-the-art laser tattooverwijdering!”

Heeft U spijt van een tattoo die U in het verleden heeft laten zetten en wil U deze liever weg? Heeft U permanente make-up laten zetten, maar bent U niet tevreden over het resultaat? Dan is de nieuwste generatie Lutronic Spectra XT dé oplossing* !

Deze laser is ideaal voor het verwijderen van een tattoo en permanente make-up pigmenten in de huid. De laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnenliplijnenooglijnen, body tattoo en pigmentvlekken*.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

Contacteer KyBeau

Hoe werkt de Q-switched ND YAG laser?

Doorheen de jaren is de techniek en de wetenschap niet blijven stilstaan en mede daardoor is de meest doeltreffende manier voor het verwijderen van tattoo’s of permanente make-up die met lasers die werken met een heel korte puls op basis van Q-switched technologie.

De laser zendt een krachtige, zeer zuivere lichtbundel uit. De thermo-accoustische energie van de laserstraal wordt omgezet in warmte. De warmte van de laserstraal versplintert het pigment in minuscule kleine stukjes. Eén deel wordt tijdens het helingsproces afgestoten en een ander deel wordt door je eigen metabolisme opgeruimd. De lichtbundel van de laser gaat door de bovenste huidlaag en zal ALLEEN het pigment opwarmenzonder de omliggende huid te beschadigen*.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid en soort pigment dat er gebruikt werd. Zachte tattoo’s met veelschaduw bevatten meestal weinig inkt en het zou kunnen dat je na enkele behandelingen al een heel mooi resultaat verkrijgt. Donker geplaatste tattoo’s bevatten meer inkt en hebben meestal tussen de 6 à 10 behandelingen nodig. Men kan dit niet heel precies voorspellen. Tussen elke behandeling zit een genezingsproces van 4 tot 8 weken.

  • Uniek immuunsysteem: De ene mens is sneller over een griep dan de andere, dat is omdat elk immuunsysteem anders reageert. Het lichaam breekt de tattoo af in haar eigen tempo.
  • Kleur van het pigment: Donkere kleuren reageren snel op de behandeling. Lichtere kleuren daarentegen hebben meerdere behandelingen nodig.
  • Type inkt: Er zijn wel 100 verschillende typen inkt en tattoo inkt is niet aan regels gebonden.
  • Diepte van de tattoo: Professionele tattoo’s zijn vaak dieper gezet dan amateur tattoo’s. Hoe dieper de inkt in de huid zit hoe meer behandelingen je nodig hebt.

Pijn is relatief en zal door iedere persoon anders ervaren worden. De pijn is te vergelijken met een elastiekje dat op de huid terecht komt.

Na de behandeling is de huid rood en gezwollen. Dit verdwijnt na enkele dagen. De korstjes vallen er na een week vanzelf af. Het is belangrijk dat de behandelde tattoo beschermd wordt tegen UV licht om (tijdelijke) pigmentstoornissen te voorkomen.

We adviseren om de eerste 48 uur zo weinig mogelijk water te gebruiken op de plaats en geen sauna4 weken uit de zon blijven en 3x daags helende zalf aanbrengen.

In onderstaand filmpje krijgt U de werking van de Q-Switched Lutronic Spectra XT YAG laser te zien:

Enkele VOOR en NA resultaten van de behandeling met de Q-Switched Spectra XT laser:

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.