HUIDPROBLEMEN

Welke soorten huidproblemen zijn er?

Last van ouderdomsvlekken (rode/bruine), zonneschade, vasculaire letsels (spataderen, wijnvlekken), rosacea (roodheid), zomdersproeten?
Lees meer…

Couperose is een huidconditie waarbij er een rode verkleuring van de huid onder wangen, neus en voorhoofd optreedt. Deze verkleuring is vaak van erfelijke aanleg of hormonaal.
Lees meer…

Acné duikt dikwijls op in de puberteit en verdwijnt vaak zonder behandeling.  Toch zijn er acnepatiënten van 25 jaar of ouder. De oorzaak hiervan kan hormonaal zijn. Maar ook door een bacteriële infecties, niet de juiste of aangepast make-up, medicijnen en chemicaliën, …
Lees meer…

Heeft u last van een schrale droge, trekkerige huid die bovendien overgevoelig reageert op cosmetica en verzorgingsproducten? Soms wordt een gevoelige huid veroorzaakt door een huidaandoening.
Lees meer…

Melasma is een donkere verkleuring in het gezicht.  Het treedt vooral op bij vrouwen die zwanger zijn of hormonen gebruiken. De behandeling kan op alle soorten huidtypes gebruikt worden.
Lees meer…

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening die in opstoten verloopt. Typisch is het snel optreden van rode vlekken in het aangezicht. Deze roodheid houdt langer aan dan gewoon blozen. Meestal is het centrale gedeelte van het gezicht aangetast. De oorzaak van rosacea is onbekend, maar erfelijke aanleg lijkt een rol te spelen.
Lees meer…

SOORTEN BEHANDELINGEN

KyBeau maakt gebruik van verschillende technieken om huidproblemen aan te pakken. Afhankelijk van de specifieke problemen kiezen we voor één van onderstaande technieken of combineren we verschillende methodes om een beter resultaat te bekomen* :

Het toestel is in staat om zijn prachtige resultaten in combinatie met het feit dat er geen down-time is na de behandeling. Met dit toestel kan je allerhande problemen aanpakken op een efficiënte manier zonder irritatie achteraf.

Lees meer…

HydraFacial is een hydradermabrasie behandeling waarin de huid een peeling ondergaat met vloeistoffen.
De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden.

Lees meer…

Fractora fractionele huidverjonging en -vernieuwing is een effectieve behandeling die effecten van een ouder wordende huid vertraagt en de huid herstelt.

Lees meer…

Is een oppervlakkige peeling van de hoornlaag.  De huid wordt zeer diep gereinigd d.m.v. een onverslijtbare diamantschijf.

Lees meer…

Met medische micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

Lees meer…

Een esthetische peeling is een techniek om rimpels, huidoneffenheden en huidproblemen te verminderen.

Lees meer…

Deze fractionele methode zorgt dat de energie van de CO2 d.m.v. een zeer fijne laserstraal haarfijne gangen maakt en dit in de vorm van een raster.

Lees meer…

Is een klinisch geavanceerde huidbehandeling die uw huid revitaliseert en vernieuwt, waardoor u weer stralend door het leven gaat.

Lees meer…

Is een combinatie van 3 behandelingen: Microdermabrasie, Laser toning en fruitzuurpeeling. De combinatie zorgt ervoor dat u onmiddellijk een zachtere, gezondere en frisse huid heeft.

Lees meer…

Wenst u snel resultaat te boeken, maar stoort u zich aan die kraaiepootjes of diepere rimpels op het voorhoofd?
Dan zijn spierontspannende injecties en rimpelvullers de oplossing. Ze hebben beide een specifieke werking en bieden ook een specifieke oplossing voor de meeste rimpel problemen.

Lees meer…

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.