LipLase™

Volle lippen zonder fillers te gebruiken? Het kan met onze LipLase™ behandeling! Met deze behandeling geven we de lippen een vollere uitstraling. Dit doen we met een laserbehandeling die de collageen aanmaak stimuleert. We behandelen hierbij zowel de binnenkant als de buitenkant van de lippen. We gebruiken geen naalden en je ervaart geen down-time van deze behandeling.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

Om volumeverlies tegen te gaan wordt er bij de LipLase™ een laser gebruikt om de diepere huidlagen te verhitten zodat de collageenproductie wordt gestimuleerd. We behandelen de lippen aan de binnen- en buitenkant zodat we de collageenproductie van beide kanten maximaal kunnen stimuleren. Daarnaast behandelen we ook de huid rondom de lippen. Dit alles bij elkaar zorgt voor vollere lippen en een strakke huid rondom de lippen. De LipLase™ behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is niet pijnlijk.

Na 3 tot 5 behandelingen kun je het beste resultaat verwachten. Naar verloop van tijd kun je de behandeling herhalen om de lippen weer wat extra volume te geven

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.