Fotona 4D®

Een ultieme “all in one” behandeling om de gevolgen van huidveroudering aan te pakken. De  Fotona4D® laser stimuleert huidverstrakking, egaliseert en vernieuwt de huid. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

Bij de Fotona4D® behandeling wordt gewerkt in vier stappen. De meest voorkomende tekenen van huidveroudering worden in de onderstaande vier stappen behandeld, waarmee de huid van binnenuit strakker wordt gemaakt.

Stap 1(D): SmoothLiftin™
De Fotona4D® behandeling begint in de mond, waar laserenergie wordt gebruikt om het verstrakkingsproces rond de mond en de kaaklijn onmiddellijk op gang te brengen. Deze stap vermindert ook expressielijnen zoals de neus-lip plooien en rimpels.

Stap 2(D): FRAC3®
Vervolgens worden, als aanvulling op de behandeling in de mond, diepere imperfecties zoals diepe lijnen en pigmentvlekken behandeld om een fijne textuur en egale teint te bereiken.

Stap 3(D): PIANO®
In stap drie wordt de huid verwarmd om een verstrakkend effect te creëren, hierbij wordt de huid optimaal verstevigd en gelift.

Stap 4(D): SupErficial ™
In de laatste stap wordt een lichte laser peeling gedaan om de huid te verbeteren en imperfecties op het oppervlak aan te pakken. Je merkt meteen dat je huid er frisser en strakker uit zal zien.

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig. Het effect van de behandeling is na 3 maanden zichtbaar omdat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd.

  • Huidverslapping
  • Verouderde huid
  • Rimpel en fijne lijntjes
  • Ongelijkmatige huidstructuur
  • (Acne )littekens
  • Doffe onregelmatige huidstructuur

Na de behandeling kan je huid reageren op de behandeling. De huid kan wat rood zijn en trekkerig aanvoelen, soms kan de huid door de laatste stap na een paar dagen gaan vervellen. Hydrateer en bescherm je huid zo goed mogelijk.

Na de behandeling wat kan ik thuis doen?

Na de behandeling kan je huid reageren op de behandeling. De huid kan wat rood zijn en trekkerig aanvoelen, soms kan de huid door de laatste stap na een paar dagen gaan vervellen. Hydrateer en bescherm je huid zo goed mogelijk.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.