GEVOELIGE, DROGE EN TERE HUID?

Heeft U net als zovelen onder ons last van een schrale droge, trekkerige huid die bovendien overgevoelig reageert op cosmetica en verzorgingsproducten? Weet je niet meer welke schoonheidsproducten gebruiken omdat je door het bos de bomen niet meer ziet? Durf je niet meer naar een schoonheidsspecialiste gaan omdat je huid na een behandeling geïrriteerd raakt?

Goed advies ligt aan de basis van een gezonde huid.

Soms wordt die gevoelige huid veroorzaakt door een huidaandoening, maar het kan ook zijn dat U allergisch bent voor een ingrediënt in je cosmetica. Vaak zijn er ook mensen met een gevoelige huid die helemaal niet allergisch zijn, maar gewoon teveel en ongeschikte cosmetica producten. En dan zijn er nog mensen bij wie er geen echte oorzaak is, maar hun huid is extreem gevoelig. Ook een droge huid is vaak een voorloper van een gevoelige huid. Het beschermend laagje op de huid kan de schadelijke invloeden van buitenaf daardoor niet meer tegenhouden en de huid geraakt geïrriteerd op die manier.

Een correcte huidanalyse en goed advies is dan ook van groot belang bij het verzorgen van een gevoelige huid. Bij KyBeau hebben we reeds jarenlang ervaring opgebouwd in alle huidtypes en kunnen we dan ook specifiek advies geven over alle huidaandoeningen en het gebruik van verzorgingsproducten*.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

KyBeau gaat voor goede resultaten op lange termijn.

Een gevoelige huid is kwetsbaar en moet continue ondersteund worden om de nodige bescherming te krijgen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Daarom is het van belang dat u tijdig start met de juiste behandelmethodes want een gevoelige huid heeft tijd nodig om terug krachtig en elastisch te worden.
Bij KyBeau bekijken we welke behandelmethodes het meest geschikt zijn voor uw huid zodat U snel verbetering zal merken. Maar het is van belang te weten dat een gevoelige huid tijd nodig heeft om volledig te herstellen. Door gebruik van de juiste producten en aan de hand van onze behandelmethodes kan U achteraf dit mooie resultaat zelf behouden*.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.