HUIDVEROUDERING VERMINDEREN

Huidverjonging

Met de jaren verandert onze huid. Ze begint fijne lijntjes te vertonen, de elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. Er kunnen soms pigmentvlekken en ontsierende vaatjes ontstaan. Bij Kybeau gaan we deze verouderingsverschijnselen tegen door verschillende mogelijkheden aan te bieden aan onze klanten voor huidverjonging, rimpelbehandeling en anti-ageing*.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

SOORTEN BEHANDELINGEN

KyBeau maakt gebruik van verschillende technieken om de veroudering van de huid tegen te gaan. Afhankelijk van de specifieke problemen passen we een combinatie van verschillende methodes toe* :

Fractora fractionele huidverjonging en -vernieuwing is een effectieve behandeling die effecten van een ouder wordende huid vertraagt en de huid herstelt.

Lees meer…

Is een oppervlakkige peeling van de hoornlaag.  De huid wordt zeer diep gereinigd d.m.v. een onverslijtbare diamantschijf.

Lees meer…

Met medische micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

Lees meer…

Is een klinisch geavanceerde huidbehandeling die uw huid revitaliseert en vernieuwt, waardoor u weer stralend door het leven gaat.

Lees meer…

Een esthetische peeling is een techniek om rimpels, huidoneffenheden en huidproblemen te verminderen.

Lees meer…

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.