Esthetische Peelings

Wat is een peeling?

Een esthetische peeling (ook wel chemische peeling genoemd) is een techniek om rimpels, huidoneffenheden en huidproblemen te verminderen*.
De combinatie van de peelings en de thuisverzorgingsproducten leidt tot een opmerkelijke verbetering van alle mogelijke huidproblemen bij zowel blanke als zwarte huidtypes: acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels en grove poriën*.

Hoe werkt het?

Bij een peeling gaan we eerst een laagje vloeistof aanbrengen op de huid. Op die manier gaan we nadien op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderen en vernieuwen, waardoor ook oneffenheden worden verwijderdFijne rimpeltjesacne of littekens worden minder zichtbaar. Een peeling gaat ook stimulerend werken op de huidcellen en op die manier het verouderingsproces tegengaan. Het is een goed middel voor huidverbetering en de diepere peelings zijn zeer goed werkzaam tegen pigmentvlekken en huid die aangetast is door zonneschade*.

De meeste peelings zijn gebaseerd op fruitzuren of TCA-zuren. Afhankelijk van het soort huidprobleem of het gewenste resultaat gaan we opteren voor een oppervlakkigemilde peeling of misschien eerder voor een matige tot diepere peeling (bvb bij diepere rimpels en groeven of grovere poriën).

Door de inwerking van deze producten gaat er nadien korstvorming van de huid ontstaan. Het kan tot ongeveer 1 week duren vooraleer de huid genezen is. Wij adviseren dan ook in de tussentijd geen overmatige blootstelling aan de zon en de huid voldoende in te smeren met de juiste producten (zonnefactor én hydraterend)*.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

Waarom een peeling?

Door middel van peelings kunnen we een hele resem huidproblemen verbeteren : huidveroudering, pigmentvlekken, acne, littekens, zonneschade, rimpels, oneffenheden. Het resultaat is een fijnere, soepelere en verbeterde huidstructuur, een frisse teint, een betere elasticiteit van de huid, minder pigmentvlekjesminder fijne rimpeltjes en een diepe reiniging (exfoliatie). Een peeling kan toegepast worden op het gelaat, maar ook op andere gebieden zoals de hals en decolleté*.

Dermaceutic

KyBeau werkt voor de esthetische peelings vooral met het merk ‘Dermaceutic‘. Dermaceutic werd in 1990 opgericht door een toonaangevende groep van Franse dermatologen. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en is in meer dan 50 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Dermaceutic is wereldpioneer en een toonaangevende referentie op vlak van aesthetische dermatologische geneeskunde. De Dermaceutic cosmeceuticals zijn vrij van parabenen en parfum, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor overgevoelige en allergische huiden. Ze bevatten een originele combinatie van vitaminenhyaluronzuur en fruitzuren in uitzonderlijk hoge concentraties, wat hun duidelijk onderscheidt van de gewone cosmetische producten. Thuisverzorging met deze producten garandeert voor élke huid een meer stralende teint, een gladdere en egalere huid*.

Dermaceutic levert:

 • peeling producten voor professioneel gebruik
 • thuisverzorgingsproducten ter voorbereiding en nazorg van de behandeling

Dermaceutic staat voor “INOVATIE” – “KWALITEIT” – “VEILIGHEID” – “SERVICE”

SOORTEN PEELINGS

De diepte van de werking van de peeling maakt het mogelijk om de huid te revitaliseren en op te frissen en de huidstructuur egaler en gladder te maken. KyBeau adviseert u de juiste peeling naar gelang het huidtype en het gewenste resultaat en dit zowel voor hem als voor haar*!

Wij werken met verschillende soorten peelings en combineren vaak ook deze soorten voor een beter resultaat.

Voor de vette huid, verwijde poriën en overtollige talgafscheiding*

 • Zuivert de opperhuid
 • Verfijnt de poriën
 • Verheldert de doffe teint
 • Reguleert de vette huid en verwijde poriën

Voor fijne lijntjes, doffe teint en verlies aan stevigheid*

 • Herstelt de stralende teint
 • Stimuleert de opperhuid
 • Reguleert de vette huid en verwijde poriën
 • Verbetert de fijne lijntjes en rimpels
 • Zorgt voor een egale teint
 • Verbetert de werking van de dagelijkse verzorgingsproducten

Deze peeling is geschikt voor rimpels, oneffen huidtextuur, rokershuid en pigmentstoornissen*.

 • Vermindert tekenen van huidveroudering
 • Verbetert de huidtextuur en gladheid
 • Vermindert acné en pigmentvlekken

Voor pigmentvlekken, epidermale melasma en post-inflammatoire pigmentatie*

 • Vermindert melasma en pigmentvlekken
 • Bevordert een gelijkmatige teint
 • Zorgt voor een stralende huid met een gezonde gloed

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.