Online advies

Een stralende, gezonde huid is een wens waar iedereen naar streeft.  Hoe onze huid eruit ziet, hangt deels of van ons DNA dat we erfden, maar grotendeels heb je het zelf in handen. Onze filosofie is het behouden van een gezonde huid en het herstellen van een beschadigde huid.  KyBeau hecht veel belang aan professionaliteit en deskundigheid.  Reeds meer dan 20 jaar zijn we gespecialiseerd in huidverbetering, laserontharing en tattoo verwijdering.

Aan de hand van een vragenlijst gaan we proberen een beeld te vormen van jouw huidtype, eventuele huidproblemen, externe factoren die een invloed hebben op jouw huid en gaan we analyseren welke skincare producten en/of behandelingen een oplossing kunnen bieden.

Of het nu gaat om preventieve anti-aging of om huidproblemen of dagelijkse verzorging. Bij KyBeau zijn we er van overtuigd dat we door onze jarenlange ervaring dé oplossing kunnen bieden voor uw huid.

Mvg,
Kelly

Boek online    DroogVetRuwTrekkerigGevoeligVette T-zoneZwarte puntjesOpen poriënAcné (gele puistjes)Acné (onderhuidse ontstekingen)Acné littekensCouperoseRosaceaRoodhedenPigmentvlekkenMelasme (zwangerschapsmasker)Schilferige huidGerstekorrelsRood/bruine verkleuringen na huidtraumaHuidverslappingRimpelsAndere...