GOLD TONING
“Onsteking verwijderen”

Gold toning

Gold toning is dé meest efficiënte, pijnloze, snelle en gemakkelijke behandeling voor erythema (kleurverandering van de huid) en acne. Het helpt niet alleen de roodheid die met acne gepaard gaat te verminderen, maar het vermindert ook de ontstekingsreactie doordat het de abnormale vasculaire toestand waarin de huid zich bevindt gaat herstellen door middel van de fotobiomodulaire effecten van de laser.

Wat veroorzaakt roodheid?

Acne is één van de meest voorkomende dermatologische aandoeningen, die niet enkel adolescenten treft, maar ook bij volwassenen op bijna elke leeftijd kan optreden. Vele factoren kunnen een rol spelen bij het voorkomen van ance (stress, dieet, voeding, ziekten, … en de ernst van de opstoot kan variëren van een paar mee-eters en pukkels tot een volledig gelaat of rug die vol staat met ontstoken puisten. Tijdens een opstoot van acne gaat er zich ook roodheid (erythema) rond de folliculaire openingen manifesteren. Het frustrerende hieraan is dat die roodheid nog veel langer kan blijven aanhouden dan de acne zelf.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

Wat is het nut van het behandelen van roodheid die blijft na acne met de laser?

Patiënten willen niet enkel de actieve letsels die acne met zich meebrengt laten genezen wanneer ze zoeken naar een dermatologische behandeling, ze willen ook hun onzuivere huid terug laten ophelderen. Afhankelijk van de ernst van de acne betekent dit voor de meeste patiënten een periode van maanden van wachten vooraleer de roodheid begint te verdwijnen. Gedurende deze periode gaat men dan met behulp van make-up of andere fond-de-teints de roodheid proberen te verbergen, maar voor de meesten van deze patiënten blijft het een onaangename herinnering aan de acne die hen zolang teisterde.

SOORTEN BEHANDELINGEN

Nu is er met de Gold Toning behandeling een pijnloze, zeer snelle, veilige en gemakkelijke laser procedure die de roodheid van de acne die normaal gezien nog maanden zou blijven aanhouden gaat oplossen.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.