HOLLYWOOD PEEL

Optimaal resultaat zonder down-time na de behandeling

KyBeau streeft ernaar om haar klanten de meest resultaatgerichte behandeling op maat aan te kunnen bieden. Niet enkel scholen we ons daarom constant bij om mee te zijn met de laatste trends en technieken, we proberen ook op het vlak van technologie met de beste toestellen en producten op de markt te werken op vlak van medische esthetica.

Daarom heeft KyBeau recent geïnvesteerd in de aankoop van een nieuwe hoogtechnologische laser van Lutronic.

De PicoPlus is het laatste nieuwe en meest geavanceerde apparaat van de Lutronic Corporation. De PicoPlus krijgt de benaming “The Extended Platform” omwille van zijn uitgebreide klinische indicaties en toepassingen in vergelijking met eerdere soortgelijke apparaten die momenteel op de markt bestaan.

De reden waarom KyBeau gekozen heeft voor deze supermoderne laser is omdat het toestel bekend staat omwille van zijn prachtige resultaten in combinatie met het feit dat er geen down-time is na de behandeling. En zeg nu zelf … “Wie wil er nu niet gaan voor prachtige resultaten zonder het nadeel van enkele dagen een rode en gevoelige huid te hebben?”.

De nieuwe uitgebreide behandelingen die mogelijk zijn met dit toestel maakt het voor de patiënten zeer interessant om allerhande problemen aan te pakken op een efficiënte manier en met veel minder irritatie (down-time) achteraf.

Wenst U meer te weten te komen over onze behandelingen?

SOORTEN BEHANDELINGEN

De “Hollywood peel“, “Gold Toning“, “RuVY Touch“, “Revital behandeling“, “Tattoo verwijdering” en “Schimmelnagel verwijdering” bieden met één toestel ineens veel meer efficiënte behandelingskeuzes voor de patiënten.

Op het vlak van huidverjonging- en vernieuwing biedt KyBeau met de PicoPlus een aantal oplossingen op het vlak van anti-ageing:

De ultieme huidverjonging om je huid te revitaliseren

Indien u iemand bent die ook last heeft van rimpels en grote poriën dan is de Revital treatment dé oplossing voor u om ervan af te geraken zonder dat u last heeft van de nadelige gevolgen van gevoelige en rode huid de dagen nadien.

De ultieme sterrenbehandeling voor je huid

De Hollywood peel is een serie van 5 behandelingen die om de 2 weken dient herhaald te worden. Het resultaat van deze behandeling is dat de huid een zichtbaar betere teint krijgt en dat de dode huidcellen vernieuwd worden.

Deze behandeling is pijnloos en zoals u in onderstaand filmpje kan zien is er ook geen irritatie of roodheid achteraf.

*Resultaten van behandelingen kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voor meer informatie hieromtrent vragen wij u om onze disclaimer te lezen.